• VJT PANČEVO: Podignuta optužnica protiv državljanina Austrije zbog silovanja i razbojništva

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 19. decembra Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.B. (rođen 1960. godine), državljanina Republike Austrije, zbog postojanja opravdane sumnje da je 29. jula 2023. godine oko 4.00 časa u Banatskom Brestovcu upotrebom sile prinudio oštećenu (rođena 1979. godine) iz Banatskog Brestovca na čin izjednačen sa obljubom u kući u kojoj ona živi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VJT PANČEVO: Podignuta optužnica protiv državljanina Austrije zbog silovanja i razbojništva
  Foto: 013info

  Okrivljeni se takođe tereti da je upotrebom sile oduzeo oštećenoj lična dokumenta i novac u iznosu od 50 evra i 5.000,00 dinara u nameri da njihovim prisvajanjem sebi pribavi protivpravnu imovinsku korist.

  Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do petnaest godina, kao i krivično delo razbojništvo za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od dve do deset godina.

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika