• VJT PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškaraca iz Sefkerina zbog marihuane

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 2. aprila Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenih D.I. (rođen 1987. godine) i S.S. (rođen 1996. godine), obojica iz Sefkerina, zbog postojanja opravdane sumnje da su u periodu od 11. do 13. juna 2022. godine, u Sefkerinu neovlašćeno radi prodaje prenosili odnosno držali opojnu drogu marihuanu u ukupnoj količini od kilogram i 515 grama neto mase, koja se nalazila u dva paketa.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VJT PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškaraca iz Sefkerina zbog marihuane
  Foto: 013info

  Okrivljeni D.I. se tereti da je po dogovoru i uz navođenje okrivljenog S.S. navedenu opojnu drogu preuzeo od nepoznatog lica kod autobuske stanice na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Besni Fok, na potezu „Vrba“, te da ju je preneo putničkim vozilom do atara Sefkerina, na potezu „Velika utrina“, i ostavio pored betonskog mosta, do kanala za navodnjavanje, gde ju je S.S. držao, obojica sa namerom da se opojna droga proda kupcima na području opštine Opovo i grada Pančeva, navodi VJT.

  Okrivljenima se stavlja na teret da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do dvanaest godina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PU PANČEVO: U martu otkriveno 265 alkoholisanih vozača

  U martu se na području PU Pančevo dogodilo 56 saobraćajnih nezgoda. Od ukupnog broja saobraćajnih nezgoda, 28 nezgoda je sa povređenim i nastradalim licima. Dve osobe su poginule, četiri su […]