• VJT PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškarca iz Alibunara zbog silovanja

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 25.1.2024. godine Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog D.M. (rođen 1982. godine) iz Alibunara, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 12.8.2023. godine oko 10.00 časova u Alibunaru upotrebom sile i pretnje prinudio oštećenu (rođena 1997. godine) iz Alibunara na obljubu i sa njom izjednačen čin, u kući u kojoj ima više soba za stanovanje, a u kojima okrivljeni i oštećena žive odvojeno.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VJT PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškarca iz Alibunara zbog silovanja
  Foto: 013info

  Okrivljenom se stavlja na teret da je izvršio krivično delo silovanje za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od pet do dvanaest godina.

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je u optužnici predložilo da Viši sud u Pančevu produži pritvor protiv okrivljenog zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PANČEVO: Hapšenje zbog droge

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih […]

  PANČEVO: Optužnica protiv muškarca zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 14. februara Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog M.S. (rođen 1997. godine) iz Pančeva, zbog postojanja opravdane sumnje da je 20. […]