• VJT Pančevo: Pritvor osumnjičenom za prodaju droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je  donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog S.M. (rođen 1989. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  VJT Pančevo: Pritvor osumnjičenom za prodaju droge
  Foto: 013info

  Osumnjičenom se stavlja na teret da je 3. juna u 16.30 časova u Pančevu u ul. Pančevački put bb, u putničkom vozilu marke „Pežo 308“, kojim je upravljao iz Beograda, neovlašćeno držao radi prodaje opojnu drogu kokain u količini od 397 grama neto mase, upakovanu u tri pvc kese. Osumnjičeni je zaustavljen od strane policijskih službenika Policijske uprave u Pančevu koji su mu oduzeli opojnu drogu.

  Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, koji je po nalogu ovog tužilaštva zadržan u trajanju do 48 časova, tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Pančevu da se protiv osumnjičenog odredi pritvor u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati istragu uticajem na svedoke kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika