• Zbog razbojništva u Starčevu, jedna osoba uhapšena, za drugom se traga

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo P.K., dok se M.M. nalazi u bekstvu i za istim se intezivno traga zbog toga što su izvršili krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu, saopšteno je danas iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

  Oni su 7. aprila u Starčevu uz upotrebu sile prema oštećenom Z.B., kada su mu rukama zadavali udarce u predelu glave i tela, oduzeli veću sumu novca i mobilni telefon a potom pobegli u nepoznatom pravcu.

  OJT Pančevo je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv P.K. i M.M. i predložilo Osnovnom sudu u Pančevu da istima odredi pritvor kako ne bi uticali na svedoke i ponovili krivično delo, a prema M.M. i jer se nalazi u bekstvu.

   

   

  Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu je u saradnji sa PU Pančevo uhapsilo P.K., dok se M.M. nalazi u bekstvu i za istim se intezivno traga zbog toga što su izvršili krivično delo razbojništvo u saizvršilaštvu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Hronika

  PU Pančevo: Hapšenje i krivične prijave zbog držanja veće količine oružja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u tri odvojene akcije, zaplenili su veću količinu oružja i uhapsili jednu osobu, dok će protiv dve biti podnete krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

  PU PANČEVO: Uhapšen muškarac iz Alibunara zbog proganjanja

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu – Posebnim odeljenjem za visokotehnološki kriminal, uhapsili su E. E. (1985) iz okoline Alibunara zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio
  krivično delo proganjanje.

  PANČEVO: Istraga protiv dvadesetogodišnjaka zbog droge

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog L.V. (rođen 2003. godine) iz Pančeva zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

  PANČEVO: Podignuta optužnica protiv muškarca zbog pokušaja silovanja starice

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je 30. novembra Višem sudu u Pančevu podiglo optužnicu protiv okrivljenog S.K. (rođen 1961. godine) sa poslednjim prebivalištem u Pančevu, zbog postojanja opravdane sumnje da je 2. avgusta 2023. godine oko 15.00 časova u Pančevu, u naselju Strelište, u kući u kojoj je živela oštećena S.A. (rođena 1933. godine), upotrebom sile pokušao da je prinudi na obljubu.

  Istraga protiv trojice Pančevaca zbog ugrožavanja sigurnosti

  Više javno tužilaštvo u Pančevu je donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.D. (rođen 1996. godine) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nedozvoljeno nošenje oružja i municije, neovlašćeno držanje opojnih droga i ugrožavanje sigurnosti kao saizvršilac, a protiv osumnjičenih M.D. (rođen 1996. godine) i M.M. (rođen 2002. godine), obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo ugrožavanje sigurnosti kao saizvršioci.