• Pančevački bend Buč Kesidi objavio svoj prvi EP

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Mladi autorski bend Buč Kesidi iz Pančeva objavio je svoj prvi EP pod nazivom “Španska serija“ u izdanju Lampshade Media.

    „Španska serija“ mini EP čine tri pesme snimljene u Studiju Krokodil u Pančevu – prvi singl „Jaa (imam plaan)“ i dve nove pesme, „Draga?“ i „Pola pet“. EP je snimljen uz pomoć producenta Milana Bjelice i Petra Stevanovića (iz Ljubičica) koji je snimao dodatne instrumente i radio miks i mastering. EP na Deezeru se može poslušati na linku: http://www.deezer.com/album/12418118.

    „Mi smo momci iz Pančeva i pišemo i sviramo autorsku muziku koja se nama sviđa, a inspirisana je uglavnom ličnim neuspesima. Hteli bismo da pokrenemo još ljudi da prave bendove ili da razmišljaju o sebi.“ – rekli su o sebi članovi benda Buč Kesidi.

    Bend Buče Kesidi postoji od 2012. i svoj muzički pravac usmerili su ka indie rokenrolu. Imaju širok spektar muzičkih uzora, od Bitlsa do Arktik Mankiza, zatim od domaćih bendova od Jarbola, Eve Braun do Idola. Bend čine: Zoran Zarubica – bubanj i prateći vokal, Alen Duš – bas gitara i prateći vokal, Luka Racić – gitara i vokal.

    Mladi autorski bend Buč Kesidi iz Pančeva objavio je svoj prvi EP pod nazivom “Španska serija“ u izdanju Lampshade Media.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura