• Brestovac: Izložba fotografija „Prizori iz Podgorine” biće otvorena u sredu, 21. septembra u Galeriji Doma kulture

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Klub filmskih i foto-amatera „Ponjavica” i Dom kulture iz Banatskog Brestovca pripemaju novu zanimljivu izložbu fotografija, a ovog puta autorske radove prikazaće umetnički fotograf Velimir Savatić.

  Njegova postavka pod nazivom „Prizori iz Podgorine” biće otvorena u sredu, 21. septembra, od 19 sati u Galeriji Doma kulture u Vatrogasnom domu i biće dostupna javnosti do 5. oktobra.

  Velimir Velja Savatić po profesiji je foto-reporter, a u informativnom programu TV Beograd radio je 36 godina.

  Član je foto kluba PMF-a od 1961. Godine, dok je od 2005. godine I ćlan kluba „Art Natura Art“. Nosilac zvanja КMF (kandidat majstora fotografije) Foto saveza Srbije od 1998.

  Izlagao je na preko 150 domaćih i međunarodnih kolektivnih izložbi fotografija i dijapozitiva, a nagrađivan je 54 puta. Održao je pet samostalnih izložbi sa 260 unikatnih fotografija, od kojih mu je najdraža ona o Podgorini i Rađevini, sačinjena od 128 crno-belih fotografija, postavljena 1998. u Beogradu.

   

   

  Klub filmskih i foto-amatera Ponjavica i Dom kulture iz Banatskog Brestovca pripemaju novu zanimljivu izložbu fotografija, a ovog puta autorske radove prikazaće umetnički fotograf Velimir Savatić.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Vajari iz Pančeva u Galeriji Doma omladine u Beogradu

  Vajari sa Fakulteta likovnih umetnosti u Beogradu iz Pančeva, studenti treće i četvrte godine, predstavljaju svoje radove. I to na 52. Izložbi crteža i skulptura malog formata u galeriji Doma […]

  PANČEVO: PA-ŠA project u dvorani Apolo

  Dom omladine Pančevo je prošlog leta, u cilju podrške omladinskoj muzičkoj sceni, ponovo pokrenuo rad muzičkog studija za vežbanje "Pandemonium". […]