• Buč Kesidi objavio novi video singl

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Grupa Buč Kesidi predstavila je novi video singl pod nazivom “Trebaš mi“, treći sa predstojećeg studijskog albuma.

  Najnoviji spot snimljen je krajem aprila u Kumrovcu, a režiju potpisuje Judita Gamulin. Kao i na svim spotovima benda do sada direktor fotogragije i novog spota je Luka Trajković.

  Novi singl nasleđuje ranije objavljene “Curimo po asfaltu“ i “Skupi snagu“ i gradi uvod u treći studijski album pančevačke grupe, a dostupan je na streaming servisima.

  Novu pesmu, Buč Kesidi objavio je između dva velika koncerta – 20. maja su u novosadskom Spensu održali svoj najveći i najlepši koncert u tom gradu, a pred njima je i koncert na stadionu Šalata u Zagrebu koji će biti održan u subotu 27. maja.

  O popularnosti u regionu govori činjenica da je Buč Kesidi prvi srpski bend novije generacije koji je rasprodao stadion Šalata.

  Specijalni gosti na ovom koncertu će biti hrvatski bend DJECA! i slovenački bend Joker Out.

  – Trudimo se da publici pružimo najbolju verziju nas dvojice kroz našu muziku, spotove, koncerte ili bilo koji drugi projekat. Uvek ćemo stajati punim srcem iza svega što pružimo ljudima i mislimo da je to nešto što oni prepoznaju – trud, rad i kvalitet. Takav način rada nas inspiriše da pružimo što kvalitetniji sadržaj – poručili su Zoran Zarubica i Luka Racić.

  Tokom aprila bend je održao uspešnu klupsku turneju u 12 gradova, u maju svoje najveće koncerte u Novom Sadu i Zagrebu, a veliko finale u Beogradu njihove fanove očekuje 16. septembra na stadionu Tašmajdan.

   

  Grupa Buč Kesidi predstavila je novi video singl pod nazivom “Trebaš mi“, treći sa predstojećeg studijskog albuma.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura