• Dan mladih u DOP-u obeležen uz „Ljubičice“, „Buč Kesidi“ i Bata Parketa (FOTO)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

   PANČEVO, 13. avgust – Dan mladih obeležen je u petak, 12. avgusta, u Domu omladine Pančevo nastupima lokalnih muzičara i predstavljanjem aktivnosti organizacija mladih i za mlade.

  „Ideja je da se ispromovišu mladi autori, pa tako danas imamo „Ljubičice“, „Buč Kesidi“ i Bata Parketa“, izjavila je za 013info Marija Komanov Jaćimović iz Kancelarije za mlade i dodala:

  „Druga stvar koju gledamo uvek da ubacimo je da učinimo vidljivijim i da ispromovišemo organizacije mladih i za mlade, to jest ono što oni rade u svom gradu.“

  KOMPAS, Connecting, Prepoznaj u sebi, Regionalni volonterski centar, Budi muško klub, Unija mladih i omladinski informator „Draft“, ove godine su se predstavili na sajmu.

  Obeležavanje Dana mladih je organizovao Dom omladine Pančevo u saradnji sa Kancelarijom za mlade.

  Međunarodni dan mladih, 12. avgust, u svetu se obeležava od 1999. godine. Generalna skupština Ujedinjenih Nacija koja je donela odluku o obeležavanju želela je da potvrdi ravnopravnost mladih u društvenoj zajednici.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Dan mladih obeležen je u petak, 12. avgusta, u Domu omladine Pančevo nastupima lokalnih muzičara i predstavljanjem aktivnosti organizacija mladih i za mlade.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Predstava „Ona“ na sceni Kulturnog centra Pančeva

  Autorski projekat Mie Knežević, Mine Osić i Jelene Đulvezan Milković, pozorišna predstava „Ona“, biće izvedena na Sceni Kulturnog centra Pančeva u ponedeljak, 27. maja u 19.30. Režiju […]

  Koncert filmske muzike u Kulturnom centru Pančeva

  Tamburaški centar “Tamburatorijum” najavljuje koncert posvećen najlepšim melodijama sa velikog platna, koji će se održati 3. juna sa početkom u 19.00 časova u Kulturnom […]