• KAČAREVO: Aleksandra Mihajlović promovisala knjigu „Juče sam imala susret sa sobom”

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Promocija knjige pod nazivom „Juče sam imala susret sa sobom”, pančevačke autorke Aleksandre Mihajlović, upriličena je u organizaciji kačarevačkog Doma kulture u petak, 18. februara, u Svečanoj sali Mesne zajednice.

  Veče je otvorila Veronika Kerekeš Stevanovski, direktorka Doma kulture, a program je moderirala Anja Ivačković. Mihajlovićeva je govorila o svojoj knjizi i čitala odabrane isečke, dok je u pauzama nastupao duo poznatih akustičnih gitarista – Željko Tođeraš Tođa i Milutin Bojičić Mizge.

  Inače, autorka je završila Filološki fakultet u Beogradu na katedri Opšte i srpske književnosti sa srpskim jezikom, a i na istom fakultetu je doktorand. Aleksandra Mihajlović predaje književnost u Gimnaziji „Uroš Predić”, a pored toga je spisateljica i član  Udrženja književnika Srbije.

   

   

   

  Promocija knjige pod nazivom Juče sam imala susret sa sobom, pančevačke autorke Aleksandre Mihajlović, upriličena je u organizaciji kačarevačkog Doma kulture u petak, 18. februara, u Svečanoj sali Mesne zajednice.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  PANČEVO: Sto godina od rođenja Milorada Bate Mihailovića

  Galerija Milorada Bate Mihailovića u saradnji sa Galerijom RIMA će, povodom stogodišnjice rođenja Milorada Bate Mihailovića, predstaviti radove nastale u Parizu pedesetih godina XX veka. Značaj ovih radova je u tome što predstavljaju umetnikovo polje istraživanja u trenutku kada uspostavlja osnovna načela svog slikarstva, koji prethode njegovoj punoj stvaralačkoj zrelosti.