• Kulturno-prosvetna zajednica Pančeva poziva likovne umetnike amatere da se prijave na učešće u smotri

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Dvadeset i treća zonska smotra likovnih umetnika amatera Vojvodine održaće se u Plandištu, 9. oktobra 2022. godine s početkom u 19.00 časova.

    Kulturno-prosvetna zajednica Pančeva poziva sve zainteresovane sa teritorije opštine Pančevo, da se prijave na učešće u smotri. Prikupljanje radova obavljaće se do 26. septembra 2022. godine, u periodu od 12.00 do 14.00 časova u prostorijama Kulturno-prosvetne zajednica Pančeva, u Domu omladine. Moguće je i u drugom terminu do ponedeljka doneti radove, uz prethodni dogovor sa organizatorima KPZ Pančeva. (Mogu se javiti da donesu radove i u subotu i nedelju).

    Za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati na mejl: [email protected] ili doći lično. Na smotri mogu da učestvuju svi vidovi likovnog izraza: (slikarstvo, vajarstvo, grafika, primenjena umetnost, fotografija, slama, karikatura)

    Propozicije

    – autor za odabir za zonsku smotru može doneti dva rada, a učestvuje na smotri sa jednim radom

    – rad ne sme biti stariji od dve godine

    – ne mogu se prijavljivati radovi koji su prethodno učestvovali na smotri

    – najduža stranica rada može biti 100cm

    Nakon smotre u Plandištu, najbolji radovi odlaze u Novi Bečej, gde će se realizovati pokrajinska smotra likovnih umetnika amatera Vojvodine, 6. novembra.

    Dvadeset i treća zonska smotra likovnih umetnika amatera Vojvodine održaće se u Plandištu, 9. oktobra 2022. godine s početkom u 19.00 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura