• Novi spot Briganda

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pančevačko-beogradski alternativni sastav Brigand objavio je novi spot i singl sa njihovog novog albuma Iza Crne Duge(Dallas Records 2020). U pitanju je pesma Ugljenik koja predstavlja najbržu i najhaotičniju pesmu sa albuma.
  Spot predstavlja priču i putovanje mačka Feliksa van svoje „zone komfora“, u lovu na Hidru sa omota albuma koju susreće u dubinama Smederevske tvrđave, dok je estetski omaž starim spotovima iz perioda MTV-a. Režiju spota potpisuje Velibor Nikolić, a sa jeseni se  očekuju i prvi nastupi benda(koji čine još i Stefan Gaćeša na basu i Milan Sarić za bubnjevima).

  Album Iza Crne Duge je pokupio izuzetne kritike i u Srbiji i regionu i ovaj spot predstavlja dalje aktivnosti u svrhu promocije istog.

  Pančevačko-beogradski alternativni sastav Brigand objavio je novi spot i singl sa njihovog novog albuma Iza Crne Duge(Dallas Records 2020). U pitanju je pesma Ugljenik koja predstavlja najbržu i najhaotičniju pesmu sa albuma. Spot predstavlja priču i putovanje mačka Feliksa van svoje „zone komfora“, u lovu na Hidru sa omota albuma koju susreće u dubinama Smederevske tvrđave, dok je estetski omaž starim spotovima iz perioda MTV-a. Režiju spota potpisuje Velibor Nikolić, a sa jeseni se  očekuju i prvi nastupi benda(koji čine još i Stefan Gaćeša na basu i Milan Sarić za bubnjevima). Album Iza Crne Duge je pokupio izuzetne kritike i u Srbiji i regionu i ovaj spot predstavlja dalje aktivnosti u svrhu promocije istog.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Jedinstveni graditelj violina iz Kovačice

  Graditelj violina iz Kovačice Jan Nemček ručno izrađuje instrumente na način kako su to radili stari italijanski majstori. Kupci su mu najčešće iz Amerike, Rusije i Kine. Na njegove violine […]