• Novi spot Briganda

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pančevačko-beogradski alternativni sastav Brigand objavio je novi spot i singl sa njihovog novog albuma Iza Crne Duge(Dallas Records 2020). U pitanju je pesma Ugljenik koja predstavlja najbržu i najhaotičniju pesmu sa albuma.
  Spot predstavlja priču i putovanje mačka Feliksa van svoje „zone komfora“, u lovu na Hidru sa omota albuma koju susreće u dubinama Smederevske tvrđave, dok je estetski omaž starim spotovima iz perioda MTV-a. Režiju spota potpisuje Velibor Nikolić, a sa jeseni se  očekuju i prvi nastupi benda(koji čine još i Stefan Gaćeša na basu i Milan Sarić za bubnjevima).

  Album Iza Crne Duge je pokupio izuzetne kritike i u Srbiji i regionu i ovaj spot predstavlja dalje aktivnosti u svrhu promocije istog.

  Pančevačko-beogradski alternativni sastav Brigand objavio je novi spot i singl sa njihovog novog albuma Iza Crne Duge(Dallas Records 2020). U pitanju je pesma Ugljenik koja predstavlja najbržu i najhaotičniju pesmu sa albuma. Spot predstavlja priču i putovanje mačka Feliksa van svoje „zone komfora“, u lovu na Hidru sa omota albuma koju susreće u dubinama Smederevske tvrđave, dok je estetski omaž starim spotovima iz perioda MTV-a. Režiju spota potpisuje Velibor Nikolić, a sa jeseni se  očekuju i prvi nastupi benda(koji čine još i Stefan Gaćeša na basu i Milan Sarić za bubnjevima). Album Iza Crne Duge je pokupio izuzetne kritike i u Srbiji i regionu i ovaj spot predstavlja dalje aktivnosti u svrhu promocije istog.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura