• Novinsko izdavačka ustanova ,makedonski informativni i izdavački centar“ na Sajmu knjiga

  Novinsko izdavačka ustanova ,makedonski informativni i izdavački centar“, kao i prethodnih godina, učestvuje na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novinsko izdavačka ustanova ,makedonski informativni i izdavački centar“ na Sajmu knjiga
  Foto: Pixabay

  Posebno ističemo promociju 200 broja našeg krovnog časopisa makedonska videlina koji ne samo da traje već je po mišljenju naših čitaoca sve uspešniji. Za preko 15 godina rada, više od 100 naših izdanja našlo je počasno mesto na izložbenim delovima raznih sajamskih manifestacija, ističe Simjanovski Ozren, direktor Novinsko izdavačke ustanove ,makedonski informativni i izdavački centar.

  Na promociji 200 broja časopisa govorili su predsednik nacionalnog saveta makedonaca Veličkovski Borče, pomoćnik Pokrajinskog sekretara za informisanje Dragan Traparić, pomoćnik pokrajinskog sekretara za kulturu Živana Živanović, državni sekretar u ministarstvu za ljudska i manjinska prava Rejhan Kurtović i direktor Ozren Simjanovski

  Na ovogodišnjem sajmu, nalazimo se u prostoru hale 4 i lako ćete nas naći. Ove godine dobili smo najveći štand i bićemo lako uočljivi. Štand Novinsko izdavačke ustanove ,makedonski informativni i izdavački centar“, kao i prethodnih godina, biće mesto za razmenjivanje iskustava i utisaka s mnogobrojnim izdavačima i za prikazivanje novina u sopstvenoj produkciji, odnosno uspostavljanje novih kontakata, nove poslovne mogućnosti i razgovarali o poslednjim tokovima u izdavaštvu. Naš Štand je otvoren za sve poklonike umetnosti, a mi smo raspoloženi za druženje i saradnju, dodaju iz NIUMIC-a.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

  Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]