• OMOLJICA: Promocija knjige Ratomira Antonovića „Besmrtne priče“ u četvrtak

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Promocija knjige Ratomira Antonovića pod nazivom „Besmrtne priče“ biće upriličena u četvrtak, 7. jula, od 19 sati u omoljičkom Domu kulture.

  U događaju će učestvovati i urednik i recenzent knjige Radisav Milić, zatim urednici Izdavačke kuće  „Intelekta” Aca Vidić i Milica Matijević, kao i muzička pratnja – Goran Zafirovski (gitara) i Jelana Tanasković (vokal).

  Autor je nakon dugogodišnjeg prikupljanja zanimljivih materijala odlučio da objavi zbirku svojih priča, a među njima mesto su našle i one iz detinjstva i raspusta provedenih kod bake i deke u Omoljici.

  Čitaoca neće moći da mimoiđe nesvakidašnji osećaj da je na mestu pripovedanja, u ravnom banatskom selu, koje je izvor gotovo svih „Besmrtnih priča”, zapravo događaja, neobičnih ljudskih sudbina, kojima pisac, daje široku sliku života.

  Antonović je rođen 1984. godine u Beogradu i doktor je pravnih nauka, kao i umetnički stvaralac po slobodnom ubeđenju.

   

   

  Promocija knjige Ratomira Antonovića pod nazivom Besmrtne priče biće upriličena u četvrtak, 7. jula, od 19 sati u omoljičkom Domu kulture.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Jedinstveni graditelj violina iz Kovačice

  Graditelj violina iz Kovačice Jan Nemček ručno izrađuje instrumente na način kako su to radili stari italijanski majstori. Kupci su mu najčešće iz Amerike, Rusije i Kine. Na njegove violine […]