• OMOLJICA: Promocija knjige Ratomira Antonovića „Besmrtne priče“ u četvrtak

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Promocija knjige Ratomira Antonovića pod nazivom „Besmrtne priče“ biće upriličena u četvrtak, 7. jula, od 19 sati u omoljičkom Domu kulture.

  U događaju će učestvovati i urednik i recenzent knjige Radisav Milić, zatim urednici Izdavačke kuće  „Intelekta” Aca Vidić i Milica Matijević, kao i muzička pratnja – Goran Zafirovski (gitara) i Jelana Tanasković (vokal).

  Autor je nakon dugogodišnjeg prikupljanja zanimljivih materijala odlučio da objavi zbirku svojih priča, a među njima mesto su našle i one iz detinjstva i raspusta provedenih kod bake i deke u Omoljici.

  Čitaoca neće moći da mimoiđe nesvakidašnji osećaj da je na mestu pripovedanja, u ravnom banatskom selu, koje je izvor gotovo svih „Besmrtnih priča”, zapravo događaja, neobičnih ljudskih sudbina, kojima pisac, daje široku sliku života.

  Antonović je rođen 1984. godine u Beogradu i doktor je pravnih nauka, kao i umetnički stvaralac po slobodnom ubeđenju.

   

   

  Promocija knjige Ratomira Antonovića pod nazivom Besmrtne priče biće upriličena u četvrtak, 7. jula, od 19 sati u omoljičkom Domu kulture.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  PANČEVO: Sto godina od rođenja Milorada Bate Mihailovića

  Galerija Milorada Bate Mihailovića u saradnji sa Galerijom RIMA će, povodom stogodišnjice rođenja Milorada Bate Mihailovića, predstaviti radove nastale u Parizu pedesetih godina XX veka. Značaj ovih radova je u tome što predstavljaju umetnikovo polje istraživanja u trenutku kada uspostavlja osnovna načela svog slikarstva, koji prethode njegovoj punoj stvaralačkoj zrelosti.