• Pančevački bend Ljubičice nastupom u Beogradu započinje koncertnu sezonu

  Pančevački bend Ljubičice 26. aprila će nastupiti u Velikoj sali Doma Omladine Beograda. Ovim događajem Ljubičice započinju koncertnu sezonu, koja će do kraja godine obuhvatiti turneju po Srbiji, nastupe na letnjim festivalima, ali i koncerte u regionu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pančevački bend Ljubičice nastupom u Beogradu započinje koncertnu sezonu
  Foto: Pixabay

  Prolećnim koncertom u Beogradu, bend proslavlja uspeh koji im je doneo drugi studijski album, “Dok čekamo pad” (2023), po mišljenju mnogih domaćih i regionalnih kritičara, jedan od najboljih albuma prošle godine.

  “Dok čekamo pad” je, u okviru festivala MENT, dobio nagradu za album godine, koji dodeljuje Regionalno udruženje nezavisnih diskografa, RUNDA, dok je naslovna pesma sa ovog albuma nagrađena prestižnom nagradom Milan Mladenović.

  Prolećnim koncertom u Beogradu, bend proslavlja zasluženi uspeh albuma koji se krajem godine pojavio na ekskluzivnom ljubičastom vinilu, a podrška i gosti na koncertu biće Egret, pančevački muzičar i producent sa svojom ekipom. Predgrupa će početi koncert u 20:30 časova, a Ljubičice na scenu izlaze u 21:15 časova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  PANČEVO: Umetnici stvaraju u fabrici

  U Pančevu se prvi put organizuje likovna kolonija u industrijskom okruženju. Slikar i vajar Miroljub Kršanin pozvao je 20 umetnika da stvaraju u fabrici, u kojoj je do penzije radio kao […]