• Pančevački bend Ljubičice nastupom u Beogradu započinje koncertnu sezonu

    Pančevački bend Ljubičice 26. aprila će nastupiti u Velikoj sali Doma Omladine Beograda. Ovim događajem Ljubičice započinju koncertnu sezonu, koja će do kraja godine obuhvatiti turneju po Srbiji, nastupe na letnjim festivalima, ali i koncerte u regionu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Pančevački bend Ljubičice nastupom u Beogradu započinje koncertnu sezonu
    Foto: Pixabay

    Prolećnim koncertom u Beogradu, bend proslavlja uspeh koji im je doneo drugi studijski album, “Dok čekamo pad” (2023), po mišljenju mnogih domaćih i regionalnih kritičara, jedan od najboljih albuma prošle godine.

    “Dok čekamo pad” je, u okviru festivala MENT, dobio nagradu za album godine, koji dodeljuje Regionalno udruženje nezavisnih diskografa, RUNDA, dok je naslovna pesma sa ovog albuma nagrađena prestižnom nagradom Milan Mladenović.

    Prolećnim koncertom u Beogradu, bend proslavlja zasluženi uspeh albuma koji se krajem godine pojavio na ekskluzivnom ljubičastom vinilu, a podrška i gosti na koncertu biće Egret, pančevački muzičar i producent sa svojom ekipom. Predgrupa će početi koncert u 20:30 časova, a Ljubičice na scenu izlaze u 21:15 časova.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Koncert plesača Pančeva povodom Svetskog dana plesa

    Povodom Svetskog dana plesa u ponedeljak, 29. aprila u 18 časova, plesači grada Pančeva, na inicijativu mažoretkinja Pančevačkih Lavica, organizuju koncert na platou ispred Gradske […]