• Pančevački bend Ljubičice završavaju godinu ljubičastim vinilom albuma “Dok čekamo pad”

  Grupa Ljubičice će na najlepši način zaokružiti ovu 2023. godinu – izlaskom svog drugog studijskog albuma na vinilu i novogodišnjim koncertom u Novom Sadu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pančevački bend Ljubičice završavaju godinu ljubičastim vinilom albuma “Dok čekamo pad”
  Foto: Pixabay

  Njihov aktuelni album “Dok čekamo pad” već se pojavio u prodaji, dok će se vinil njihovog debi albuma, ” Ljubičice&Co ” pojaviti u prodaji tokom 2024. godine.

  Album “Dok čekamo pad” izašao je u digitalnom obliku u martu ove godine, a na njemu se našao najveći dosadašnji hit benda, “Jedva čekam rat ljudi protiv mašina”, kao i niz zapaženih singlova: “Da li roboti se plaše”, “Opet”, “Možda je vreme”, “More”, dok su za pesmu “Dok čekamo pad” nagrađeni prestižnom regionalnom nagradom koja nosi ime Milana Mladenovića.

  U skladu sa imenom benda boja vinila albuma “Dok čekamo pad” je izrazito ljubičasta, a kuriozitet ove LP ploče je da je zbog što boljeg kvaliteta zvuka prebačena na “optimalnih 45 obrtaja”.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Jedinstveni graditelj violina iz Kovačice

  Graditelj violina iz Kovačice Jan Nemček ručno izrađuje instrumente na način kako su to radili stari italijanski majstori. Kupci su mu najčešće iz Amerike, Rusije i Kine. Na njegove violine […]