• Pančevački duo Buč Kesidi najavili goste na svom najvećem koncertu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Levoruki elektro rokenrol dvojac iz Pančeva Buč Kesidi jedini je bend novije generacije koji je stekao toliko veliku fan bazu u Srbiji i regionu da je iskorak prema osvajanju stadiona pokazatelj nezaustavljivog rasta benda.

  Posle rasprodatog zagrebačkog stadiona Šalata, na red 16. septembra dolazi još veći poduhvat – beogradski Tašmajdan na kojem će im se, kao gosti, pridružiti Bojana Vunturišević, Džipsii i Pocket Palma.

  Za njihov najveći i najlepši koncert u dosadašnjoj karijeri i veliko finale aktuelne turneje Skupi snagu fan pit je rasprodat za samo dva dana, a do danas su već prodali 80% kapaciteta najvećeg stadiona u centru Beograda, te time prevazišli i broj prodatih ulaznica na Šalati.

  Grupa izuzetno ceni rad svojih kolega sa kojima dele regionalnu scenu, pa će na Tašu ugostiti Bojanu Vunturišević, Džipsiija, a iz Hrvatske će stići bend Pocket Palma.

  Posle izuzetnih koncerata na kojima je promovisala novi album, “madrina” domaće muzičke scene Bojana Vunturišević će sa publikom na Tašu podeliti vatromet energije i emocija koju nose njeni nastupi i pesme sa albuma “Daljine” i “Ljubav”.

  Jedan od najzapaženijih izvođača na ovogodišnjem Izboru za pesmu Evrovizije svakako je bio Džipsii, koji je tokom leta nastupao na velikim festivalima u zemlji i regionu, a 16. septembra na Tašu će prvi put uživo nastupiti pred beogradskom publikom. Svojom autentičnom pojavom i muzikom pokreće ljude, što će i pokazati izvođenjem pesama sa albuma “Greh”.

  Sint-pop-trio iz Hrvatske Pocket Palma već godinama uspešno stvara sopstveni muzički izraz koji najbolje iskazuju na autorskim albumima koji su ih postavili u sam vrh regionalne elektropop scene. Do sada su svoje pesme predstavljali klupskoj i festivalskoj publici, a upravo pred objavu novog studijskog albuma, stižu i na Taš.

  Posle sjajnog nastupa na platou kod Pobednika prošlog avgusta i dosadašnje, izuzetno uspešne turneje Skupi snagu, veliki stadionski koncert na Tašmajdanu će bez sumnje biti kruna dosadašnjeg rada Buč Kesidija. Osim hitova sa prva dva studijska albuma publika u Beogradu po prvi put će uživo moći da čuje novu muziku benda, tri singla koja su objavili proteklih meseci. “Curimo po asfaltu” predstavljen je početkom decembra, “Skupi snagu” krajem februara, a “Trebaš mi” tokom maja i već su postali koncertni favoriti.

  Ostao je mali broj ulaznica po promo ceni od 1.800 dinara za parter i 1.400 za tribine, a mogu se kupiti preko online platforme Efinity i na prodajnim mestima u TC Rajićeva, Štark Areni, Moj kiosk i na blagajni Doma omladine.

   

  Levoruki elektro rokenrol dvojac iz Pančeva Buč Kesidi jedini je bend novije generacije koji je stekao toliko veliku fan bazu u Srbiji i regionu da je iskorak prema osvajanju stadiona pokazatelj nezaustavljivog rasta benda.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  PANČEVO: Sto godina od rođenja Milorada Bate Mihailovića

  Galerija Milorada Bate Mihailovića u saradnji sa Galerijom RIMA će, povodom stogodišnjice rođenja Milorada Bate Mihailovića, predstaviti radove nastale u Parizu pedesetih godina XX veka. Značaj ovih radova je u tome što predstavljaju umetnikovo polje istraživanja u trenutku kada uspostavlja osnovna načela svog slikarstva, koji prethode njegovoj punoj stvaralačkoj zrelosti.