• PANČEVO: Humanitarni koncert KUD-a Abrašević za nabavku medicinskih aparata za Hitnu pomoć

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Kulturno umetničko društvo „Abrašević” iz Pančeva, u okviru Manifestacije „Srce se nema da se ima, srce se ima da se da svima“ u četvrtak, 2. marta, u 19 časova u Kulturnom centru, održaće humanitarni koncert namenjen prikupljanju sredstava kojima bi se kupili neophodni medicinski aparati Službi Hitne medicinske pomoći.

  Ova Manifestacija je deo vaspitnog rada sa mladima koji spada u vrstu lekcije o humanosti i zajedništvu, koji uči mlade koliko sloga, plemenitost i humanost mogu da doprinesu društvenoj odgovornosti. Sprovodi se svake godine, a prvi koncert u godini KUD „Abrašević“ namenjen je u humanitarne svrhe. Ove godine navršava se pet godina od kako je započeta ova Manifestacija, kada je od sakupljenih prihoda od ulaznica kupljen EKG aparat, merači pritiska i oksimetri. 

  I ove godine sva sredstva prikupljena na koncertu, biće uplaćena na račun Doma zdravlja Pančevo, kako bi se Hitnoj pomoći omogućila kupovina potrebnih aparata. 

  Ansambli pozivaju sve Pančevke i Pančevce da kupovinom karte, eventualnom donacijom priloga, doprinesu da naše srce uvek bude pod kontrolom.

  Kulturno umetničko društvo „Abrašević” iz Pančeva, u okviru Manifestacije „Srce se nema da se ima, srce se ima da se da svima“ u četvrtak, 2. marta, u 19 časova u Kulturnom centru, održaće humanitarni koncert namenjen prikupljanju sredstava kojima bi se kupili neophodni medicinski aparati Službi Hitne medicinske pomoći.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  PANČEVO: Sto godina od rođenja Milorada Bate Mihailovića

  Galerija Milorada Bate Mihailovića u saradnji sa Galerijom RIMA će, povodom stogodišnjice rođenja Milorada Bate Mihailovića, predstaviti radove nastale u Parizu pedesetih godina XX veka. Značaj ovih radova je u tome što predstavljaju umetnikovo polje istraživanja u trenutku kada uspostavlja osnovna načela svog slikarstva, koji prethode njegovoj punoj stvaralačkoj zrelosti.