• PANČEVO: Makedonski informativni i izdavački centar darivanjem obeležava Svetski dan knjige

    Svetski dan knjige proslavlja se širom sveta 23. aprila još od 1995. godine, kada je ovaj praznik pisane reči ustanovljen na Generalnoj konferenciji Uneska u Parizu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Makedonski informativni i izdavački centar darivanjem obeležava Svetski dan knjige
    Foto: Pixabay

    Kako saopštava Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar, petu godinu zaredom, u okviru svojih humanitarnih aktivnosti, poklanjaće knjige i svoja izdanja, to jest, nagrađivaće pojedince i ustanove, posebno bolnice, domove za stare, dečija prihvatilišta, sigurne ženske kuće, kao i  druge socijalne ustanove u kojima boravi veći broj ljudi, ali takođe podseća da bez poštovanja autorskih prava neće biti ni novih ideja. 

    – Novinsko izdavačka ustanova ,Makedonski informativni i izdavački centar poziva sve zainteresovane da povodom obeležavanja 23. aprila Svetskog dana knjige i autorskih prava posete internet portal http://www.niumiic.rs/ na kom mogu besplatno preuzeti neka od naših izdanja, ali i da se obrate na mejl adresu; [email protected], sa molbom za poklon knjigu. Na kućnu adresu će svako ko se obrati dobiti besplatno neku knjigu i neko od naših izdanja, dodaje se u saopštenju.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Laslo Blašković večeras u Pančevu

    Književno veče Lasla Blaškovića održaće se večeras, 17. maja, u Foajeu Kulturnog centra Pančeva u okviru programa Književni kafe s početkom u 19 […]