• PANČEVO: Promocija knjige „Ne može biti sve kako želim“ i premijera spota pesme Sexy No(ul)le

    U petak 2. februara, od 19.00 časova u Dvorani Apolo održaće se književno veče posvećeno knjizi „Ne može biti sve kako želim“ autora Živana Pujića i svetska premijera spota pesme Sexy No(ul)le muzičkog projekta Lustrirani.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    PANČEVO: Promocija knjige „Ne može biti sve kako želim“ i premijera spota pesme Sexy No(ul)le

    Zbirka pesama „Ne može biti sva kako želim“ književni je prvenac Živana Pujića. Odštampana je 2023. godine u koprodukciji Gradske biblioteke Pančeva i Narodnog muzeja Pančevo. Autor njenih stranica je Uroš Đurić, a rezencije su o njoj napisali gospoda Pera Janjatović i Nemanja Rotar koji će biti moderator književne večeri.

    Nakon toga će biti pušteno nekoliko spotova koji su bili inspiracija Živanu Pujiću za režiju spota pesme Sexy No(ul)le muzičkog projekta Lustrirani čija će premijera potom uslediti.

    Uslediće i razgovor Živana Pujića sa prisutnima u vezi sa spotom i puštanje njegovog DJ seta.

    Ovo je početak promotivne turneje „Ne može biti sve kako želi(m) Sexy No(ul)le“. Sledeća stanica na istoj je Novi Sad i S.K.C.N.S. Fabrika u sredu, 14.  februara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura

    Laslo Blašković večeras u Pančevu

    Književno veče Lasla Blaškovića održaće se večeras, 17. maja, u Foajeu Kulturnog centra Pančeva u okviru programa Književni kafe s početkom u 19 […]