• PANČEVO: Promocija knjige „Ne može biti sve kako želim“ i premijera spota pesme Sexy No(ul)le

  U petak 2. februara, od 19.00 časova u Dvorani Apolo održaće se književno veče posvećeno knjizi „Ne može biti sve kako želim“ autora Živana Pujića i svetska premijera spota pesme Sexy No(ul)le muzičkog projekta Lustrirani.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Promocija knjige „Ne može biti sve kako želim“ i premijera spota pesme Sexy No(ul)le

  Zbirka pesama „Ne može biti sva kako želim“ književni je prvenac Živana Pujića. Odštampana je 2023. godine u koprodukciji Gradske biblioteke Pančeva i Narodnog muzeja Pančevo. Autor njenih stranica je Uroš Đurić, a rezencije su o njoj napisali gospoda Pera Janjatović i Nemanja Rotar koji će biti moderator književne večeri.

  Nakon toga će biti pušteno nekoliko spotova koji su bili inspiracija Živanu Pujiću za režiju spota pesme Sexy No(ul)le muzičkog projekta Lustrirani čija će premijera potom uslediti.

  Uslediće i razgovor Živana Pujića sa prisutnima u vezi sa spotom i puštanje njegovog DJ seta.

  Ovo je početak promotivne turneje „Ne može biti sve kako želi(m) Sexy No(ul)le“. Sledeća stanica na istoj je Novi Sad i S.K.C.N.S. Fabrika u sredu, 14.  februara.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Jedinstveni graditelj violina iz Kovačice

  Graditelj violina iz Kovačice Jan Nemček ručno izrađuje instrumente na način kako su to radili stari italijanski majstori. Kupci su mu najčešće iz Amerike, Rusije i Kine. Na njegove violine […]