• PANČEVO: Veče poezije održano u Coffee Shop-u

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Prvo Veče poezije u organizaciji Omladinske redakcije 013info održano je u nedelju u Coffee Shop-u.

    Prvi stihovi začuli su se oko 19 časova, a recitatori su pažnju publike držali od prvog do poslednjeg trenutka. Zvuci gitare i jedva primetno prigušena svetla doprinela su romantičnoj atmosferi koja prisutne nije ostavila ravnodušnima.

    Mladim pančevačkim pesnikinjama i pesnicima Mini Kovačević, Sari Mađar, Nataliji Mitić, Milici Pejatović, Marineli Boljancu, Mihailu Kljajeviću i Iliji Tepšiću podršku je pružio veliki broj prijatelja i sam prostor kafića, koji je bio potpuno ispunjen, odisao je pozitivnom energijom.

    Dela, čije reči su prisutni pažljivo upijali, govorili su Teodora Gnjidić i Aleksandar Gerasimovski, a sa njihovim glasovima preplitali su se tonovi gitare Zorana Ilića i Tijane Jovičić.

    Voditelj programa, Relja Jarkovački, ovoj večeri je pružio dinamiku, a samim učesnicima je pomogao da se oslobode treme i da sebe i svoja dela predstave u najboljem svetlu.

    Poezija, muzika, omladina i oni koji će to uvek ostati bez obzira na godine, prijateljstvo i ljubav – čini se da je sve što je potrebno bilo tu, na svom mestu.

    Omladinska redakcija 013info je na samom kraju pozvala prisutnu publiku da se pridruži i učestvuje na nekim od narednih večeri kako bi ohrabrila još mladih ljudi koji rečima umeju da stvore umetnost i zarobe trenutak u večnosti.

     

    Prvo Veče poezije u organizaciji Omladinske redakcije 013info održano je u nedelju u Coffee Shop-u.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura