• PAUNOVIĆ: Počele pripreme za novu sezonu, upis je u toku

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 29. avgust – Probe prvog izvođačkog i omladinskog ansambla Kulturno-umetničkog društva „Stanko Paunović“ NIS-RNP Pančevo, za sezonu 2016 – 2017. počele su 22. avgusta, dok probe dečijih ansambala počinju 1. septembra. Igrače jednog od najboljih KUD-ova u Srbiji očekuju učešća u programima koncerata, festivala i manifestacija u Subotici, Vrbasu, Rumi, Krupnju, Švajcarskoj i Austriji. U toku su i pripreme za održavanje 16. Etno glasa, manifestacije koju Paunović realizuje u saradnji sa Domom omladine Pančevo.

    Mnogobrojne sekcije Kulturno-umetničkog društva „Stanko Paunović“ NIS-RNP Pančevo su, u prvoj polovini 2016. godine, izvele čak 41 program. Bilo je tu javnih nastupa, kao i učešća na festivalima u našoj zemlji i inostranstvu. 

    Upis novih članova  je u toku, a zainteresovani se mogu prijaviti svakog radnog dana od 10 do 13 i od 17 do 20 časova u prostorijama KUD-a, koje se nalaze u Domu omladine Pančevo.

    Informacije u vezi upisa možete dobiti putem telefona: 313-638 i 063/348-257.

     

       

    Igrače jednog od najboljih KUD-ova u Srbiji očekuju učešća u programima koncerata, festivala i manifestacija u Subotici, Vrbasu, Rumi, Krupnju, Švajcarskoj i Austriji. U toku su i pripreme za održavanje 16. Etno glasa, manifestacije koju Paunović realizuje u saradnji sa Domom omladine Pančevo.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Kultura