• VIDEO Pančevački bend „Iskaz“ napravio spot „iz fotelje“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pančevački bend „Iskaz“ objavio je novi spot, ovog puta „iz fotelje“.

  – Kako očajnicka vremena zahtevaju očajnicke mere, tako smo i mi u ovom vremenu kada se koncerti samo otkazuju ili odlažu, pribegli ovakvoj vrsti nastupa, objasnio je za portal 013info frontmen Iskaza Zoran Stefanov Kiza.

  Spot je nastao kao prezentacija za festival „Balkan Trafik“ i sastoji se iz pričice na engleskom i tri pesme: Furija, Grizi gazi i Roze tuljani.

  – Od početka ove situacije, kada je postalo jasno da ćemo ostati kod kuće duži period, postojala je ideja da ovo uradimo.  Nismo bili sigurni kako će izgledati kad ne skačemo po plafonu i zidovima, ali nam je na kraju delovalo dovoljno upotrebljivo pa smo odlučili da idemo s „foteljaškom“ varijantom. Konkretno ovaj video je urađen za potrebe festivala „Balkan Trafik“, koji je trebalo da se održi u Briselu ovoga leta, ali je nažalost i on odložen, te su organizatori bar na neki način želeli da angažuju izvođače, kako bi se predstavili publici. Otuda i taj uvodni deo videa koji je na engleskom jeziku, pojašnjava Kiza.

  Kiza nam je ispričao i kakvi su planovi benda.
  – Mi uveliko radimo na novom albumu i koristimo zapravo ovo vreme da završimo kompletan materijal, tako da je vrlo izvesno da će u narednom periodu biti novih spotova i pesama. Dok se ne vratimo na binu vidimo se na ekranima,  Ostajte dobri, lepi i zdravi., poručuje frontmen Iskaza.

   

  Pančevački bend „Iskaz“ objavio je novi spot, ovog puta „iz fotelje“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Predstava „Ona“ na sceni Kulturnog centra Pančeva

  Autorski projekat Mie Knežević, Mine Osić i Jelene Đulvezan Milković, pozorišna predstava „Ona“, biće izvedena na Sceni Kulturnog centra Pančeva u ponedeljak, 27. maja u 19.30. Režiju […]

  Koncert filmske muzike u Kulturnom centru Pančeva

  Tamburaški centar “Tamburatorijum” najavljuje koncert posvećen najlepšim melodijama sa velikog platna, koji će se održati 3. juna sa početkom u 19.00 časova u Kulturnom […]