• PANČEVO: MERE market predstavlja vikend top ponude

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Ruski market MERE nudi oko hiljadu artikala po izuzetno niskim cenama, ali i specifičnost samog marketa. Iako je poznat po tome što su niske cene svakog dana, svi MERE marketi, sada kupcima predstavlja i vikend ponude od tri top proizvoda:

  Top ponuda: 12.05 – 14.05.

  Bar sprint – 114,99 dinara;

  Panirani pileći proizvodi  1kg – 482,90 dinara;

  Osveživači prostora 260 ml – 164,90 dinara; 

  Top ponuda:  19.05 – 21.05.

  Gazirani sokovi 2l – 43,99 dinara;

  Kafa Pik 200 gr – 104,90 dinara;

  Wc fresh u korpici 4/1 – 234,90 dinara;

  Top ponuda:  26.05 – 28.05.

  Voda gazirana 2 l – 31,99 dinara;

  Mesni i ćureci narezak 400 gr – 136,99 dinara;

  Francuska kobasica sa sirom 1 kg – 246,90 dinara; 

  Radno vreme marketa je od 9.00 do 21.00 sat svakog dana u nedelji, čime je potrošačima omogućena svakodnevna kupovina.

  U kompaniji MERE ističu da je akcenat na direktnoj saradnji sa malim proizvođačima koji mogu da ponude odličan kvalitet po nižim cenama:

   – Planiramo da radimo direktno sa proizvođačima, sa strogom kontrolom kvaliteta i niskom trgovačkom maržom. Ovakav vid marketa omogućava razvoj i vidljivost nekih manjih brendova, možda nepoznatih i nedostupnih u velikim trgovačkim lancima. Osim toga, postoje kategorije proizvoda koje mi ne prodajemo, što takođe govori o drugačijoj strukturi rada koja kod nas postoji.  

  U ponudi MERE marketa su hrana, kućna hemija, sredstva za higijenu, hrana za kućne ljubimce, auto-kozmetika, tekstil i još mnogo toga.  

  MERE marketi u pančevu nalaze se na dve lokacije:

  Utve Zlatokrile 9 (stara Utva) i Novodeljanski put 37.

  Ruski market MERE nudi oko hiljadu artikala po izuzetno niskim cenama, ali i specifičnost samog marketa. Iako je poznat po tome što su niske cene svakog dana, svi MERE marketi, sada kupcima predstavlja i vikend ponude od tri top proizvoda:

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Novogodišnja akcija besplatne provere sluha

  Da se u Novoj godini čujemo i razumemo! Sa slabljenjem sluha razgovori postaju sve naporniji i teži i ljudi koji ne čuju dobro počinju sve više da ih izbegavaju jer se osećaju nesigurno tokom razgovora. Ako se to događa Vama ili nekome koga poznajete, nema potrebe izbegavati razgovor i druženje jer postoji rešenje da ponovo čujete dobro

  Pet shop „BARBUS“ slavi 25. rođendan

  Veterinarska apoteka PET SHOP BARBUS Pančevo ove godine obeležava 25 godina od osnivanja. Tim povodom kupce očekuju popusti od 23. do 25. novembra.

  Geppetto zapošljava

  GEPPETTO DESIGN je firma specijalizovana za dizajn i prodaju nameštaja.

  PREMIER TAXI počinje sa radom u Pančevu

  Od petka, 20. oktobra 2023. godine, građanima će biti na raspolaganju novi taksi prevoznik u Pančevu – PREMIER TAXI. Povodom početka rada, PREMIER TAXI organizuje promotivne vožnje i u petak će, u periodu od 06.00 do 00.00 časova, besplatno prevoziti Pančevke i Pančevce.