• Tamiš Square: Novi stambeni objekat u Pančevu, PROMO cene stanova

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Pančevo uskoro dobija novi stambeni objekat, u izvođenju poznate građevinske kompanije Kopra Construction, koji će zadovoljiti potrebe svih onih koji traže kvalitetan stan na atraktivnoj lokaciji. Tamiš Square je moderan stambeni kompleks koji će se sastojati od 48 stanova različitih kvadratura. Pored stambenih jedinica, prizemlje objekta rezervisano je za lokale, supermarket kao i parking za stanare. Ulica Dimitrija Tucovića u kojoj se pomenuti stambeni objekat nalazi će biti kompletno rekonstruisana, a stanari će imati priliku da uživaju i u novoj biciklističkoj stazi. 

  Svaki stan u Tamiš Square-u je osmišljen kako bi pružio maksimalnu funkcionalnost i komfor svim budućim stanarima. Stanovi su moderno dizajnirani, sa otvorenim prostorima i prozorima koji pružaju obilje prirodne svetlosti. Svaki stan ima balkon ili terasu, koja predstavlja idealno mesto za opuštanje u ugodnom okruženju. U ponudi su stanovi različitih kvadratura, od jednosobnih (38m²) do četvorosobnih stanova (145m²), po ceni već od 1200€/m². Svi stanovi su pažljivo osmišljeni, sa svim potrebnim funkcionalnostima koje moderni gradski život zahteva. Stanovi su prostrani, sa visokim plafonima i kvalitetnim materijalima koji se koriste u gradnji:​ 

  • Fasadni zidovi objekta su obloženi kamenom vunom, modernih boja i kvalitetnih materijala
  • Stolarija PVC Nemačkog proizvođača REHAU sa roletnama
  • Blind vrata i sobna vrata renomiranog proizvođača, modernog dizajna
  • Višeslojni parket sa pisanom garancijom proizvođača na 30 godina
  • Sistem grejanja – etažno grejanje na elektrokotlove VAILLANT
  • Inverter split sistemi hlađenja proizvođača HISENSE
  • Keramika I klase modernih boja i dizajna, sanitarije Geberit, baterije Hansgrohe i Grohe
  • Holovi i hodnici u keramičkim pločicama, atraktivnih tonova
  • Stambeni objekat ima jedan putnički lift renomiranog proizvođača
  • Kontrola pristupa garaži – automatskim rampama 

  Ovaj atraktivan kompleks se nalazi u blizini centra Pančeva, na desetak minuta hoda od glavnog gradskog trga. Ova lokacija je idealna za one koji traže urbani način života, sa mnogo sadržaja u blizini, poput kafića, restorana i prodavnica. Takođe, u blizini se nalaze škole, vrtići, domovi zdravlja, sportski objekti i parkovi, a prednost lokacije je blizina reke Tamiš.  

  Tamiš Square svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakog tipa rezidencijalnih objekata. Kompleks je osmišljen da zadovolji sve potrebe njegovih stanara. U sklopu kompleksa nalaze se i brojne pogodnosti, poput bicikl-stanice, garaže, dečijeg igrališta i zelene površine.

  Tamiš Square je idealan izbor za sve one koji traže moderan i kvalitetan stan u gradu. Prodaja stanova je u toku, a sve informacije u vezi raspoloživosti možete dobiti na njihovoj web prezentaciji www.tamissquare.rs ili na brojeve telefona: 064/110-68-75 i 063/211-964

  Pančevo uskoro dobija novi stambeni objekat, u izvođenju poznate građevinske kompanije Kopra Construction, koji će zadovoljiti potrebe svih onih koji traže kvalitetan stan na atraktivnoj lokaciji. Tamiš Square je moderan stambeni kompleks koji će se sastojati od 48 stanova različitih kvadratura. Pored stambenih jedinica, prizemlje objekta rezervisano je za lokale, supermarket kao i parking za stanare. Ulica Dimitrija Tucovića u kojoj se pomenuti stambeni objekat nalazi će biti kompletno rekonstruisana, a stanari će imati priliku da uživaju I u novoj biciklističkoj stazi.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Novogodišnja akcija besplatne provere sluha

  Da se u Novoj godini čujemo i razumemo! Sa slabljenjem sluha razgovori postaju sve naporniji i teži i ljudi koji ne čuju dobro počinju sve više da ih izbegavaju jer se osećaju nesigurno tokom razgovora. Ako se to događa Vama ili nekome koga poznajete, nema potrebe izbegavati razgovor i druženje jer postoji rešenje da ponovo čujete dobro

  Pet shop „BARBUS“ slavi 25. rođendan

  Veterinarska apoteka PET SHOP BARBUS Pančevo ove godine obeležava 25 godina od osnivanja. Tim povodom kupce očekuju popusti od 23. do 25. novembra.

  Geppetto zapošljava

  GEPPETTO DESIGN je firma specijalizovana za dizajn i prodaju nameštaja.

  PREMIER TAXI počinje sa radom u Pančevu

  Od petka, 20. oktobra 2023. godine, građanima će biti na raspolaganju novi taksi prevoznik u Pančevu – PREMIER TAXI. Povodom početka rada, PREMIER TAXI organizuje promotivne vožnje i u petak će, u periodu od 06.00 do 00.00 časova, besplatno prevoziti Pančevke i Pančevce.