• PANČEVO: Za poseban trenutak, tu je Nađin kutak

  Ako se odlučite da poklonite cveće za Dan žena, savetujemo vam da posetite cvećaru „Nađin kutak“ iz Pančeva. Ova cvećara nalazi se na dve lokacije: Svetog Save 9 i nov ekskluzivni prostor na 100m2 u dr Svetislava Kasapinovica 10. Oni nude kvalitetno sveže cveće i inovativne i kreativne aranžmane. Takođe, uvek su spremni da ispune sve želje klijenata i da imaju interesantna pakovanja za svoje proizvode. Ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete savršeno cveće za vašu posebnu ženu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Za poseban trenutak, tu je Nađin kutak

  Dan žena, 8. mart, je međunarodni praznik koji se obeležava širom sveta. Ovaj dan posvećen je ženama i njihovim pravima, a jedan od načina da im se pokloni pažnja jeste poklanjanje cveća.

  Ovaj običaj seže u prošlost, a koren mu je u radničkom pokretu u SAD-u s kraja 19. veka. Danas, poklanjanje cveća za Dan žena predstavlja lep gest pažnje i ljubavi prema majkama, sestrama, suprugama, devojkama, koleginicama i svim drugim ženama koje su nam važne.

  Ako se odlučite da poklonite cveće za Dan žena, savetujemo vam da posetite cvećaru „Nađin kutak“ iz Pančeva. Ova cvećara nalazi se na dve lokacije: Svetog Save 9 i nov ekskluzivni prostor na 100m2 u Dr Svetislava Kasapinovica 10. Oni nude kvalitetno sveže cveće i inovativne i kreativne aranžmane. Takođe, uvek su spremni da ispune sve želje klijenata i da imaju interesantna pakovanja za svoje proizvode. Ljubazno osoblje će vam pomoći da izaberete savršeno cveće za vašu posebnu ženu.

  Cvećara „Nađin kutak“ se tokom cele godine bavi i dekoracijama za rođendane, venčanja i ostale proslave. Radno vreme cvećare je svakoga dana od 8 do 21h, osim za praznike. Posetite cvećaru i izaberete savršen poklon za vašu posebnu ženu. Poklonite joj lepotu prirode i ulepšajte joj dan! Ukoliko tražite savršen poklon za Dan žena, posetite „Nađin kutak“ u Pančevu i iznenadite vaše voljene najlepšim cvetnim aranžmanom.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Pančevo

  Jedinstveni graditelj violina iz Kovačice

  Graditelj violina iz Kovačice Jan Nemček ručno izrađuje instrumente na način kako su to radili stari italijanski majstori. Kupci su mu najčešće iz Amerike, Rusije i Kine. Na njegove violine […]