• Tatarsko brdo dobija najveći stambeni kompleks u zagrljaju prirode

  Novi Sad, grad koji ne prestaje da se širi i transformiše, uskoro će dobiti svoj novi urbani centar na Tatarskom brdu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tatarsko brdo dobija najveći stambeni kompleks u zagrljaju prirode
  Foto: Mag archi

  Na lokaciji koja je poznata po lekovitoj „ruži vetrova” i nedaleko od jednog od najlepših parkova prirode – Kameničkog parka, uskoro će se uzdići najveći stambeni kompleks zatvorenog tipa – Verde 11.

  Ovaj kompleks nije samo još jedno zdanje u nizu, već simbol promene u načinu na koji gradimo i živimo u gradu.

  Verde 11 predstavlja svojevrstan grad u malom, sa ukupno 11 lamela, 331 stanom, 451 garažnim mestom i 16 lokala opšte namene. Izdvaja se kao jedinstvena zajednica koja se usidrila usred prirode, postavljajući novi životni standard za sve buduće stanare.

  Verde 11 – je novi način života koji Novosađani sve više biraju

  Verde 11 na Tatarskom brdu nudi nekoliko ključnih prednosti svoje lokacije. Ovaj stambeni kompleks je udaljen samo 5 minuta vožnje od TC Promenada i 8 minuta vožnje od centra grada. Uz to, u neposrednoj blizini kompleksa nalaze se i sve važnije ustanove kao što su ambulanta, vrtić, škola i supermarket.

  Međutim, ono što čini Verde 11 posebnim je njegov živopisni gradski duh, gde je svaki detalj pažljivo osmišljeni kako bi se stvorila harmonična zajednica.

  Stanari ovog kompleksa imaju privilegiju da uživaju u prostranom dvorištu sa parkom od neverovatnih 6.500,00m², sa šetalištima, dečijim igralištima, parkom za kućne ljubimce, kao i svim pogodnostima koje ovaj „grad u malom“ može ponuditi.

  Kompleks je zatvorenog tipa sa internim saobraćajnicama, rampom, angažovanim portirima 24/7 i video nadzorom.

  Foto: Visual art studio

  Novi standardi kvaliteta u stambenoj gradnji

  Stanovi u Verde 11 variraju u kvadraturi od 49m² do 142m², i svaki je pažljivo projektovan sa posebnom pažnjom prema detaljima i funkcionalnosti. Prostorije su osvetljene i prozračne, sa prelepim pogledom na centralni park, Frušku goru, Dunav, Petrovaradinsku tvrđavu ili panoramu grada.

  Foto: Mag archi

  Podovi su od hrastovog parketa ili keramike, prozori i balkonska vrata od ALU profila sa termo roletnama za dobru izolaciju i energetsku efikasnost.

  Verde 11 nudi inovativne i održive opcije koje čine život udobnijim.

  Opremljena garaža sa punjačima za električne automobile, kao i prostori za parkiranje bicikala i trotineta, odražavaju ekološku osvešćenost i podržavaju održivu mobilnost.

  Uvođenje poslovnih prostora u prizemlja lamela omogućava dinamičnu interakciju sa okolinom, pružajući stanarima sve što im je potrebno na dohvat ruke.

  Prema rečima investitora, ovaj projekat nije samo prilika za stanovnike Verde 11, već i za celokupnu privredu Novog Sada. Cilj je stvoriti ne samo luksuzan prostor za život, već i podstaći ekonomski razvoj ovog dela grada. Veruje se da će ovaj projekat biti katalizator za nove investicije i poslovne prilike, doprinoseći razvoju Tatarskog brda kao modernog i privlačnog urbano-ekonomskog centra.

  Više informacija o projektu saznajte na zvaničnoj stranici www.verde11.rs.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Akcija besplatne provere sluha u Pančevu

  Ako Vi ili neko koga poznajete slabije čuje javite se u Audiovox predstavništvo u Pančevu jer mi imamo rešenje za dobar sluh. Kada nas posetite možete da očekujete: besplatnu proveru sluha […]