• Trgovinska radnja „Radal“: Prodavnica koja svojim odnosom od kupaca pravi prijatelje

  Trgovinska radnja „Radal“, koja se nalazi u pančevačkoj Ulici vojvode Petra Bojovića 17, osnovana je 2016. godine.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Trgovinska radnja „Radal“: Prodavnica koja svojim odnosom od kupaca pravi prijatelje

  I za tih osam godina uspešno se bavi se prodajom širokog asortimana potrepština za kuću, poput raznih vrsta šrafova, šarki, brava, cilindara, kvaka, sistema za zaključavanje, pa sve do silikona i pur-pene, a odnedavno je krenula i sa prodajom plastike. 

  Poseban pečat svemu daje nasvakidašnja predusretljivost vlasnice Miljke Miljević, koja je u ovom poslu sveukupno preko 20 godina.

  – Pre svega, trudimo se da, po najpristupačnijim mogućim cenama, kupcima punudimo samo kvaltetnu robu, počev od sistema za zaključavanje do šrafova. I zbog toga nam se mušterije uvek se vraćaju, jer kada jednom dođu, nastave da se snabdevaju kod nas, ali i dovode nove ljude. Jednostavno, uvek sam trudila kada neko dođe kao kupac, a da ode kao prijatelj, pa verujem da zato radnja opstaje u ovim nimalo lakim vremenima – navodi Miljka. 

   

  Ona ističe kako je spremna na hitne potrebe kupaca reaguje u svakom momentu, što znači i van radnog vremena.

  – Uvek sam raspoložena da im odgovorim na sve vrste zahteva. Dešavalo se da sam im slala robu i poštom. Čak sam i od kuće dolazila, na primer, kada su ljudima hitno bili potrebni cilindar ili brava. Tako da sam u svako doba dostupna da im izađem u susret, pa i van radnog vremena i da im dostavim šta god im je neophodno. Gotovo da nemam odmora, jer zaista volim ovaj posao – navodi vlasnica „Radala“. 

  A bez ljubavi prema poslu, fleksibilnog odnosa sa kupcima i razumne cenovne politike, nema uspeha.

  – Za firme robu dajemo i na odloženo po dogovoru, a školama je rok mesec dana. Na veće količine naravno da spuštam cene. Gotovo svakodnevno širim asortiman. Prihvatam sve vrste razumnih reklamacija, jer se uvek vodim time da ono što ne bih da se meni desi, nikada ne bih uradila drugome. Recimo, ako neko ne zna da izabere bravu, očekujem da će doći da je zameni. Osluškujem kupce i stalno se trudim da budem u kontaktu s njima i pratim njihove potrebe. Sve u svemu, pored kvaliteta robe i prijemčivih cena, uvek se nastojim da imam predusretljiv odnos sa mušerijama – poručuje Miljka.

  Trgovinska radnja „Radal“ otvorena je radnim danima od 8 do 17 sati, a subotom od 8 do 14.

  Robu je moguće poručiti i telefonom (064/196-09-22).

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Besplatno proverite sluh u Pančevu

  Ako osećate da ne čujete dobro, savremena rešenja za dobar sluh će pomoći da počnete da živite kvalitetnijim životom i da ponovo uživate u svakodnevnom razgovoru i zvukovima koji nas […]

  Trendovi u opremanju dnevne sobe

  Dnevna soba je srce svakog doma, mesto gde se okupljaju porodica i prijatelji, prostor za opuštanje i uživanje. […]