• Univerexport na novoj lokaciji – Kotež Pančevo

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Kompanija Univerexport otvorila je novi maloprodajni objekat u četvrtak 27. jula na adresi ugao Knićaninove i Ive Kurjačkog u Pančevu.

  Ovo je 192. objekat u celokupnoj maloprodajnoj mreži najvećeg domaćeg trgovinskog lanca, a drugi po redu u Pančevu.

  Na dan otvaranja, potrošače su dočekala mnogobrojna iznenađenja, akcijske cene, ali i poklon za prvih 200 kupaca u vidu poklon paketa i cegera, kao i gratis kupovine za svakog 50. potrošača. 

  Takođe, u periodu od 27.7. do 10.8. potrošače očekuje i specijalna akcija koja važi samo u novootvorenom objektu u Pančevu.

  Objekat se prostire na preko 600 kvadrata prodajnog prostora, a potrošačima je na raspolaganju preko 6000 artikala.

  Pored velikog broja artikala, ono što doprinosi kvalitetu ponude jeste njena raznovrsnost. Na policama novootvorenog objekta dostupni su proizvodi koji mogu da odgovore na svakodnevne potrebe i zahteve potrošača.

  “ Što se tiče samog asortimana izdvojila bih naše brendove, to je domaće meso i mesni delikatesi sa naše farme pod brendom “ Bačka “ koje stiže od naše farme do radnje za 48 sati i nikada nije zamrzavano , pored toga tu je pršut „Vučurević“, kao i organski proizvodi pod brendom “ Organa“ koji dolaze sa naše zemlje“- ističe Tijana Vasić , Univerexport. 

  Ovi brendovi stekli su izuzetno poverenje potrošača, a od sada su dostupni i građanima Pančeva i to svakog dana od 7 do 22h. Širinu ponude čine i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj, koje karakteriše sjajan odnos cene i kvaliteta.

  Otvaranje objekta u Pančevu je deo strategije širenja Univerexport mreže maloprodajnih objekata, a sve u cilju zadovoljstva potrošača širom Srbije.

   

   

  Kompanija Univerexport otvorila je novi maloprodajni objekat u četvrtak 27. jula na adresi ugao Knićaninove i Ive Kurjačkog u Pančevu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Marketing

  Novogodišnja akcija besplatne provere sluha

  Da se u Novoj godini čujemo i razumemo! Sa slabljenjem sluha razgovori postaju sve naporniji i teži i ljudi koji ne čuju dobro počinju sve više da ih izbegavaju jer se osećaju nesigurno tokom razgovora. Ako se to događa Vama ili nekome koga poznajete, nema potrebe izbegavati razgovor i druženje jer postoji rešenje da ponovo čujete dobro

  Pet shop „BARBUS“ slavi 25. rođendan

  Veterinarska apoteka PET SHOP BARBUS Pančevo ove godine obeležava 25 godina od osnivanja. Tim povodom kupce očekuju popusti od 23. do 25. novembra.

  Geppetto zapošljava

  GEPPETTO DESIGN je firma specijalizovana za dizajn i prodaju nameštaja.

  PREMIER TAXI počinje sa radom u Pančevu

  Od petka, 20. oktobra 2023. godine, građanima će biti na raspolaganju novi taksi prevoznik u Pančevu – PREMIER TAXI. Povodom početka rada, PREMIER TAXI organizuje promotivne vožnje i u petak će, u periodu od 06.00 do 00.00 časova, besplatno prevoziti Pančevke i Pančevce.