• Letnja pančevačka berza ploča i diskova u dvorani Apolo

  U nedelju, 21. jula, od 11 do 16 časova, Dom omladine Pančevo i Udruženje kolekcionara gramofonskih ploča organizuju Letnju pančevačku berzu ploča i diskova.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Letnja pančevačka berza ploča i diskova u dvorani Apolo

  Ovaj jedinstveni događaj okuplja ljubitelje muzike i kolekcionare iz raznih gradova Srbije, nudeći bogat izložbeni program sa izlagačima iz cele zemlje. Posetioci će imati priliku da pregledaju, razmenjuju i kupe retke i vredne polovne ploče i diskove, kao i da se upoznaju sa drugim entuzijastima i stručnjacima iz ove oblasti.

  Uz izložbeni deo, događaj će biti obogaćen muzičkim programom sa DJ-evima koji će puštati muziku sa gramofonskih ploča, čime će se stvoriti autentična atmosfera koja slavi zvuk vinila. Poseban šarm berzi dodaće i specijalni gosti iznenađenja.

  Berze ploča su već godinama popularne u velikim gradovima širom sveta, poput Londona, Njujorka i Berlina, gde okupljaju hiljade posetilaca i promovišu kulturu kolekcionarstva. Organizacija ovakvog događaja u Pančevu pruža priliku našem gradu da se pridruži ovoj globalnoj tradiciji i podstakne interesovanje za muziku na fizičkim formatima.

  Ovaj događaj predstavlja jedinstvenu priliku za promociju kulture kolekcionarstva muzike na fizičkim formatima, kao i za podsećanje na važnost muzike u svakodnevnom životu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  PANČEVO: Umetnici stvaraju u fabrici

  U Pančevu se prvi put organizuje likovna kolonija u industrijskom okruženju. Slikar i vajar Miroljub Kršanin pozvao je 20 umetnika da stvaraju u fabrici, u kojoj je do penzije radio kao […]