• Božić, Mladenović, Rakić, Dani – budući poslanici iz Južnog Banata

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Iako parlamentarni izbori nisu u fulu završeni, jasno je ko će koliko imati poslanika u Narodnoj skupštini Srbije.

    Sa odličnim pozicijama na listi kandidata, dosadašnji poslanici SNS iz Pančeva, su sigurni. To su Sandra Božić i Marko Mladenović, koji je pored Pančeva na izbornu listu dodao i svoje mesto Jabuku.

    Ujedinjeni za pobedu Srbije, a u stvari Stranka slobode i pravde, učešćem i rezultatom dovela do plasmana dve poslanice. Iako iz Novog Sada za Pančevo se vezuje rad Marinike Tepić. Ona se vraća u parlament gde je ranije bila poslanik istina druge stranke.

    Poslanica postaje i potpredsednica DS Dragana Rakić iz Vršca. Ako je suditi po tome da Ujedinjeni za sada imaju 38 poslaničkih mesta, onda prvorangirana Pančevka Nataša Zečević, na 50. Mestu, na mantat može da računa samo uz neko veliko iznenađenje.

    Neki podaci govore da će SPS imati 33 poslanička mesta što u Narodnu skupštinu vodi Zoltana Danija, sada pekara sa teritorije Kovina, a inače pukovnika PVO u penziji, poznatom akteru obaranja nevidljivog NATO bomabardera 1999.

     

     

    Iako parlamentarni izbori nisu u fulu završeni, jasno je ko će koliko imati poslanika u Narodnoj skupštini Srbije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    PANČEVO: GRUPA prikuplja potpise 7. i 8. maja

    Lista "GRUPA PANČEVO - VAŠE KOMŠIJE" prikupljaće potpise podrške za učešće na predstojećim lokalnim izborima u prostorijama te organizacije na uglu ulica Cara Lazara i Vojvode Radomira […]