• Lokalni izbori 2024: Pančevo – borba protiv nasilja!

    Izborna lista PANČEVO-BORBA PROTIV NASILjA! (Narodna stranka, POKS) na predstojećim lokalnim izborima biće pod rednim brojem 4 na glasačkom listiću.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Lokalni izbori 2024: Pančevo – borba protiv nasilja!

    Prva na izbornoj listi kandidata za odbornike je Tanja Stojanović, a kompletnu listu možete videti OVDE.

    Šta prepoznajete kao najveći problem u gradu Pančevu i za koje konkretno ciljeve se zalažete?

    – Koalicija PANČEVO-BORBA PROTIV NASILjA! koja na predstojećim izborima 2. juna 2024. godine, nastupa pod rednim brojem 4, a koju čine Narodna stranka i POKS, u fokus je stavila dve teme i to: Poboljšanje uslova u zdravstvu ( hitna nabavka dijagnostičkog uređaja magnetne rezonance u državnoj ustanovi u Pančevu) i brigu o selima. Ciljevi za koje ćemo se zalagati u kampanji i ukoliko dođemo u priliku da preuzmemo odgovornost u Gradu Pančevu, ili bar uzmemo učešće u preuzimanju odgovornosti u Gradu Pančevu su: Poboljšanje uslova u zdravstvu (hitna nabavka dijagnostičkog uređaja magnetne rezonance, ukIdanje kol-centra prilikom zakazivanja pregleda), besplatni udžbenici za sve osnovce i srednjoškolce, vraćanje nadležnosti seoskim mesnim zajednicama, izgradnja gasifikacione mreže i optičke mreže u svim selima na teritoriji grada Pančeva, subvencije za mala i srednja poljoprivredna gazdinstva, izgradnja biciklističke staze od Pančeva do svakog sela na teritoriji grada Pančeva.

    Koju poruku šaljete biračima?

    – Izađite na izbore 2, juna, glasajte za listu pod brojem 4. Glasajte za jedinu patriotsku opoziciju!

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Izabran gradonačelnik Pančeva

     Na konstitutivnoj sednici Skupštine, danas je za gradonačelnika Pančeva ponovo izabran Aleksandar […]

    Grupa Pančevo traži javne prenose sednica Skupštine

    Grupa Pančevo sprema zahtev i upućuje molbu budućem predsedniku gradske Skupštine da poštuje član 13 Poslovnika o radu Skupštine po kome je dužan da se stara o ostvarivanju javnosti rada […]