• Lokalni izbori 2024: Pančevo protiv nasilja – biram borbu

  Izborna lista PANČEVO PROTIV NASILJA – BIRAM BORBU (Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Zeleno-levi front, Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani, Pokret slobodnih građana), na predstojećim lokalnim izborima biće pod rednim brojem 3 na glasačkom listiću.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Lokalni izbori 2024: Pančevo protiv nasilja – biram borbu

  Prvi na izbornoj listi kandidata za odbornike je Stanko Pužić, a kompletnu listu možete videti OVDE.

  Šta prepoznajete kao najveći problem u gradu Pančevu i za koje konkretno ciljeve se zalažete?

  – Pančevo je grad izuzetno loše, neodgovorne i kriminalne lokalne vlasti. Za više od jedne decenije naprednjačke vlasti, problemi se nisu rešavali već isključivo samo nagomilavali. Tome se mora stati na put. Naš cilj je što bolji i kvalitetniji život za sve naše sugrađane. Smena ove nakaradne vlasti je samo sredstvo da se dođe do tog cilja. Zalažemo se za informisanje građana o radu opštinskih organa, za vraćanje suštinske nadležnosti mesnim zajednicama, za izgradnju novih objekata i ukidanje liste čekanja za upis dece u vrtiće. Zalažemo se za čistije ulice i efikasan javni prevoz. Naš cilj je da stvorimo grad srećnih, zadovoljnih i nasmejanih ljudi.

  Koju poruku šaljete biračima?

  – Našim dragim sugrađanima, našim Pančevcima, hteli bismo da pošaljemo poruku da imaju jedinstvenu priliku da na predstojećim lokalnim izborima u Pančevu 2. juna kazne jednu vrlo neodgovornu, bahati i katastrofalnu vlast Srpske napredne stranke, koja razara naš grad duže od jedne decenije. Pozivamo sve Pančevce i Pančevke da se suprotstave nakaradnoj i kriminalnoj vlasti, da se ne sklanjaju pred najgorima koji nas vode u propast, da ne stoje po strani, već da se bore za svoju budućnost i budućnost svoje dece u svom gradu i svojoj zemlji, da izađu na birališta 2. juna i da glasaju za jedinu opozicionu listu Pančevo protiv nasilja – Biram Borbu pod rednim brojem 3.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika