• Narodna stranka Pančevo uz Miroslava Aleksića – ubuduće kao Narodni pokret Srbije

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info
  Kompletan Gradski odbor Narodne stranke Pančevo pristupio je Narodnom pokretu Srbije koji će voditi bivši potpredsednik i šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić.
   
  Dosadašnji predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo Stanko Pužić rekao je za naš portal da će prikupljanje potpisa za osnivanje Aleksićeve stranke Narodni pokret Srbije početi već od četvrtka, a što se tiče koalicije na lokalu nastavljaju saradnju sad kao Narodni pokret Srbije sa Demokratskom strankom i Zeleno – levim frontom ali i sa ostalim strankama i pokretima koje će se uskoro pridružiti velikoj koaliciji u Pančevu. 

  Podsećamo, Aleksić je u nedelju na konferenciji za novinare najavio osnivanje nove stranke sa radnim nazivom Narodni pokret Srbije i formiranje novog poslaničkog kluba u Skupštini Srbije.

   

   

  Kompletan Gradski odbor Narodne stranke Pančevo pristupio je Narodnom pokretu Srbije koji će voditi bivši potpredsednik i šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

  Udruženje građana „GRUPA“ ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca do Glogonja.

  Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

  ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 časova, u klubu „Kupe” (Ulica braće Jovanović 5).

  PANČEVO: Određena 74 biračka mesta na kojima će se glasati

  Izborna komisija grada Pančeva je na sednici održanoj 7. novembra, donela odluku o određivanju biračkih mesta na teritoriji grada Pančeva za glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, koji su raspisani za 17. decembar, 2023. godine.