• Narodna stranka Pančevo uz Miroslava Aleksića – ubuduće kao Narodni pokret Srbije

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info
  Kompletan Gradski odbor Narodne stranke Pančevo pristupio je Narodnom pokretu Srbije koji će voditi bivši potpredsednik i šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić.
   
  Dosadašnji predsednik Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo Stanko Pužić rekao je za naš portal da će prikupljanje potpisa za osnivanje Aleksićeve stranke Narodni pokret Srbije početi već od četvrtka, a što se tiče koalicije na lokalu nastavljaju saradnju sad kao Narodni pokret Srbije sa Demokratskom strankom i Zeleno – levim frontom ali i sa ostalim strankama i pokretima koje će se uskoro pridružiti velikoj koaliciji u Pančevu. 

  Podsećamo, Aleksić je u nedelju na konferenciji za novinare najavio osnivanje nove stranke sa radnim nazivom Narodni pokret Srbije i formiranje novog poslaničkog kluba u Skupštini Srbije.

   

   

  Kompletan Gradski odbor Narodne stranke Pančevo pristupio je Narodnom pokretu Srbije koji će voditi bivši potpredsednik i šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  PANČEVO: GRUPA prikuplja potpise 7. i 8. maja

  Lista "GRUPA PANČEVO - VAŠE KOMŠIJE" prikupljaće potpise podrške za učešće na predstojećim lokalnim izborima u prostorijama te organizacije na uglu ulica Cara Lazara i Vojvode Radomira […]