• NS PANČEVO: Pod hitno smanjiti cenu karte za Beograd! VIDEO

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    – Možda je mene vreme pregazilo pa se sećam kada je cena karte za Beograd bila i pet puta jeftinija od sadašnje. Razumejući porast životnog standarda, cene goriva, ali i neminovno koketiranje sa monopololizacijom prevoza na relaciji Pančevo-Beograd. Sadašnjih 250 dinara u jednom smeru, odnosno 400 za povratnu kartu, bez zavitlavanja prelazi u sferu nadrealnog. Odlazak za Beograd je nužnost a ne stvar luksuza. Stoga apelujemo da se cene karata prilagode realnim finansijskim mogućnostima građana Pančeva, izjavio je Aleksandar Caran iz Narodne stranke Pančevo i na kratko se osvrnuo na činjenicu da je novogodišnja rasveta i dalje okačena u našem gradu.

    — Kad već stojim ovde, teško mi je da ne primetim da je novogodišnja rasveta i dalje na banderama, a ide leto. Da li mi to i dalje slavimo novogodišnje praznike ili je nešto drugo u pitanju, -upitao je Caran.

     

     

     

     

    Možda je mene vreme pregazilo pa se sećam kada je cena karte za Beograd bila i pet puta jeftinija od sadašnje.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    PANČEVO: GRUPA prikuplja potpise 7. i 8. maja

    Lista "GRUPA PANČEVO - VAŠE KOMŠIJE" prikupljaće potpise podrške za učešće na predstojećim lokalnim izborima u prostorijama te organizacije na uglu ulica Cara Lazara i Vojvode Radomira […]