• Održan treći protest „Pančevo protiv nasilja“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U petak, 30. juna, sa početkom u 19.00 časova na platou ispred Kulturnog centra održan je treći protest „Pančevo protiv nasilja“, u organizaciji gradskih odbora Narodne stranke, Zeleno-levog fronta i  Demokratske stranke.

  Tom prilikom, prisutnima su se obratili Jovan Ciculj i Živoslav Miloradović.

  Okupljeni građani su se nakon održanih govora uputili do zgrade Gradske uprave.

  Zahtevi protesta se odnose na smenu svih članova REM-a, ukidanje emitovanja rijaliti programa koji promovišu nasilje, zabranu štampanih medija koji svojim sadržajem promovišu nasilje i agresiju, ​oduzimanje nacionalne frekvencije televizijama Pink i Happy, smenu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i direktora BIA Aleksandra Vulina.

   

  U petak, 30. juna, sa početkom u 19.00 časova na platou ispred Kulturnog centra održan je treći protest „Pančevo protiv nasilja“, u organizaciji gradskih odbora Narodna stranke, Zeleno-levog fronta i  Demokratske stranke.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

  Udruženje građana „GRUPA“ ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca do Glogonja.

  Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

  ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 časova, u klubu „Kupe” (Ulica braće Jovanović 5).

  PANČEVO: Određena 74 biračka mesta na kojima će se glasati

  Izborna komisija grada Pančeva je na sednici održanoj 7. novembra, donela odluku o određivanju biračkih mesta na teritoriji grada Pančeva za glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, koji su raspisani za 17. decembar, 2023. godine.