• Omladina NS PANČEVO: Nastavlja se prikupljanje potpisa protiv poskupljenja karata Pantrasporta

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Omladina Narodne stranke Pančevo je inicirala prikupljanje potpisa za peticiju protiv ponovnog poskupljenja cene karata za međumesni saobraćaj.

  – Nalazimo se ispred Pantransporta kako bismo nastavili da sakupljamo potpise za peticiju protiv ponovnog poskupljenja cene karata za međumesni saobraćaj. Odluka da se već apsurdno visoka cena dodatno poveća nije ništa drugo do javašluk pred kojim ne smemo da ćutimo.  Govoreći o prevozu, još jedna od stvari za koje se zalaže Narodna stranka jesu besplatne karte za đake iz prigradskih naselja, gradski budžet od 6 milijardi dinara bi to svakako mogao da podrži. Gradski prevoz nije luksuz i mora da ostane dostupan svim građanima, naročito našoj deci, kažu oni.

   

  Peticija će se prikupljati naredne dve nedelje.

  U prilogu se nalazi i online peticija koju možete da popunite OVDE.

  Podsetimo, 20. juna, Pantransport je najavio povećanje cene karata u međumesnom saobraćaju za 20. jul. Više o tome možete pročitati OVDE:

   

   

   

   

  Omladina Narodne stranke Pančevo je inicirala prikupljanje potpisa za peticiju protiv ponovnog poskupljenja cene karata za međumesni saobraćaj.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

  Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]

  Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

  ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 […]