• PANČEVO: U četvrtak tribina „Da li je moguće biti za Evropu, a protiv Vučića“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U četvrtak, 23. marta, od 19 sati, u kafe-klubu Kupe, održaće se tribina „Da li je moguće biti za Evropu, a protiv Vučića“, koju organizuje NGO Pančevo u Pokretu. Tom prilikom govoriće: Nebojša Zelenović, Zajedno; Zdravko Ponoš, Srbija centar Srce; Radomir Lazović, Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd i Zoran Lutovac, Demokratska stranka. 

  Učesnici će predstaviti svoje ideje evropskog puta Srbije u svetlu aktuelnih političkih dešavanja.

  Učesnici će predstaviti svoje ideje evropskog puta Srbije u svetlu aktuelnih političkih dešavanja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

  Udruženje građana „GRUPA“ ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca do Glogonja.

  Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

  ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 časova, u klubu „Kupe” (Ulica braće Jovanović 5).

  PANČEVO: Određena 74 biračka mesta na kojima će se glasati

  Izborna komisija grada Pančeva je na sednici održanoj 7. novembra, donela odluku o određivanju biračkih mesta na teritoriji grada Pančeva za glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, koji su raspisani za 17. decembar, 2023. godine.