• Vladislava Čolić vd direktorka JKP “Zelenila”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, 20. jul – Na čelo JKP “Zelenila” Skupština grada imenovala je Vladislavu D. Čolić, master inženjera poljoprivrede iz Banatskog Novog Sela. VD direktor ona je postala pošto je skupština na istoj sednici prvo razrešila sa mesta vd direktorke JKP BNS u Banatskom Novom Selu.

    Na upražnjeno mesto vd direktora u novoseljanskom komunalnom preduzeću imenovan je Dejan Gondi, menadžer.

    Dragan Katuca ostavku je podneo juče. Prethodno je Nadzorni odbor „Zelenila” podneo predlog za njegovu smenu.

    Odbornici Skupštine grada nisu polemisali o Katucinoj ostavci. A više opozicionih odbornika i prilikom ove kadrovske rokade javno je upozorilo na lošu praksu da se direktori prilikom imenovanja ne pojavljuju u Skupštini i ne obraćaju sa bilo kakvim programima i planovima rada. Izražena je i sumnja da li kvalifikacija menadžer odgovara zakonskim uslovima za direktore javnih preduzeća.  

    Vladajuća koalicija odbornika oko SNS-a je, bez reakcije, samo sprovela kadrovske promene.

    Odbornici Skupštine grada nisu polemisali o Katucinoj ostavci. A više opozicionih odbornika I prilikom ove kadrovske rokade javno je upozorilo na lošu praksu da se direktori prilikom imenovanja ne pojavljuju u Skupštini i ne obraćaju sa bilo kakvim programima i planovima rada. Izražena je i sumnja da li kvalifikacija menadžer odgovara zakonskim uslovima za direktore javnih preduzeća.  

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    Izabran gradonačelnik Pančeva

     Na konstitutivnoj sednici Skupštine, danas je za gradonačelnika Pančeva ponovo izabran Aleksandar […]

    Grupa Pančevo traži javne prenose sednica Skupštine

    Grupa Pančevo sprema zahtev i upućuje molbu budućem predsedniku gradske Skupštine da poštuje član 13 Poslovnika o radu Skupštine po kome je dužan da se stara o ostvarivanju javnosti rada […]