• Raspisani i lokalni izbori

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je u Domu Narodne skupštine, danas potpisala odluku o raspisivanju Izbora za odbornike skupština gradova i skupština opština. Lokalni izbori biće održani istovremeno sa vanrednim parlamentarnim izborima – 24. aprila.

    Ta odluka ne važi za odbornike skupština gradova Beograd i Zaječar i odbornike skupština opština Arandjelovac, Bor, Vrbas, Kovin, Kosjerić, Lučani, Majdanpek, Medvedja, Mionica, Negotin, Odžaci i Pećinci, jer su to opštine u kojima su izbori održani u periodu od 2013. do 2015. godine.

    Maja Gojković je pozvala gradjane da izadju na izbore i da odgovornim glasanjem odluče o budućnosti Srbije, svoje porodice, dece i unuka.

    Ona je svim učesnicima izbora poželela fer i poštenu kampanju.
     

    Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković je u Domu Narodne skuptine, danas potpisala odluku o raspisivanju Izbora za odbornike skupština gradova i skupština opštinaLokalni izbori biće održani istovremeno sa vanrednim parlamentarnim izborima – 24. aprila.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

    Udruženje građana "GRUPA" ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca […]