• Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

  ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 časova, u klubu „Kupe” (Ulica braće Jovanović 5).

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu
  Foto: 013info

  Na ovom događaju će biti predstavljen tekst proglasa, svrha i ciljevi inicijative ProGlas, a posetioci će biti pozvani da podrže i potpišu inicijativu.

  Na tribini će govoriti javne tužiteljke Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Bojana Savović i Milena Božović, pesnik, književni kritičar, esejista i izdavač Gojko Božović i pozorišni kritičar, teatrolog i univerzitetski profesor Ivan Medenica, dok će moderator biti Nenad Živković.

  Inicijativu ProGlas, koju je do sada potpisalo preko 70.000 građana, među kojima i više desetina javnih ličnosti, pokrenuli su Ljubomir Simović, prof. dr Vladimir Kostić, prof. dr Ivanka Popović, Miodrag Majić, prof. dr Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, prof. dr Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, prof. dr Filip Ejdus, prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović i Petar Peca Popović.

  Inicijativu možete potpisati na: proglas.co.rs

  Organizatori mole zainteresovane da unapred potvrde dolazak na e-mail adresu [email protected], ili na broj telefona 060/505-52-65.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  Izabran gradonačelnik Pančeva

   Na konstitutivnoj sednici Skupštine, danas je za gradonačelnika Pančeva ponovo izabran Aleksandar […]

  Grupa Pančevo traži javne prenose sednica Skupštine

  Grupa Pančevo sprema zahtev i upućuje molbu budućem predsedniku gradske Skupštine da poštuje član 13 Poslovnika o radu Skupštine po kome je dužan da se stara o ostvarivanju javnosti rada […]