• U petak protest „Pančevo protiv nasilja“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U petak, 30. juna, sa početkom u 19.00 časova na platou ispred Kulturnog centra održaće se protest „Pančevo protiv nasilja“, u organizaciji gradskih odbora Narodna stranke, Zeleno-levog fronta i  Demokratske stranke.

    – Srbija se budi i svake sedmice se u sve većem broju gradova održavaju skupovi sa kojih građanke i građani jasno poručuju da smo u ovu borbu ušli da pobedimo. Da želimo zemlju u kojoj vlada mir, a ne jedan čovek koji se inati sa građanima, navode organizatori.

    Dodaju i da će nastaviti da šetaju ulicama i da ne odustaju od  borbe za slobodne gradove bez nasilja i slobodne televizije bez rijalitija.

    – Ovo je trenutno zarobljena zemlja, uzurpiranih institucija i medija, ali složni ljudi koji žive u njoj imaju moć da to promene, saopštavaju organizatori.

    U petak, 30. juna, sa početkom u 19.00 časova na platou ispred Kulturnog centra održaće se protest „Pančevo protiv nasilja“, u organizaciji gradskih odbora Narodna stranke, Zeleno-levog fronta i  Demokratske stranke.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Politika

    PANČEVO: GRUPA prikuplja potpise 7. i 8. maja

    Lista "GRUPA PANČEVO - VAŠE KOMŠIJE" prikupljaće potpise podrške za učešće na predstojećim lokalnim izborima u prostorijama te organizacije na uglu ulica Cara Lazara i Vojvode Radomira […]