• U petak protest „Pančevo protiv nasilja“

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  U petak, 30. juna, sa početkom u 19.00 časova na platou ispred Kulturnog centra održaće se protest „Pančevo protiv nasilja“, u organizaciji gradskih odbora Narodna stranke, Zeleno-levog fronta i  Demokratske stranke.

  – Srbija se budi i svake sedmice se u sve većem broju gradova održavaju skupovi sa kojih građanke i građani jasno poručuju da smo u ovu borbu ušli da pobedimo. Da želimo zemlju u kojoj vlada mir, a ne jedan čovek koji se inati sa građanima, navode organizatori.

  Dodaju i da će nastaviti da šetaju ulicama i da ne odustaju od  borbe za slobodne gradove bez nasilja i slobodne televizije bez rijalitija.

  – Ovo je trenutno zarobljena zemlja, uzurpiranih institucija i medija, ali složni ljudi koji žive u njoj imaju moć da to promene, saopštavaju organizatori.

  U petak, 30. juna, sa početkom u 19.00 časova na platou ispred Kulturnog centra održaće se protest „Pančevo protiv nasilja“, u organizaciji gradskih odbora Narodna stranke, Zeleno-levog fronta i  Demokratske stranke.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

  Udruženje građana „GRUPA“ ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca do Glogonja.

  Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

  ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 časova, u klubu „Kupe” (Ulica braće Jovanović 5).

  PANČEVO: Određena 74 biračka mesta na kojima će se glasati

  Izborna komisija grada Pančeva je na sednici održanoj 7. novembra, donela odluku o određivanju biračkih mesta na teritoriji grada Pančeva za glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, koji su raspisani za 17. decembar, 2023. godine.