• ZAJEDNO ZA PANČEVO: Pančevo više nije bezbedan grad

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Nakon jučerašnje pucnjave u kafiću Pacifiko jasno je da Pančevo više nije bezbedan grad, saopšteno je iz „Zajedno za Pančevo“.

  – Činjenica da se pucnjava odigrala u sred bela dana pred svedocima, među kojima su bila deca, šalje jasnu poruku da počinioci nemaju strah od reakcije državnih organa. Na žalost nas Pančevaca ovaj događaj je samo jedan u nizu koji su se poslednjih godina dešavale u našem gradu, kaže se u saopštenju.

  Oni dodaju da su pucnjava u ulici Svetozara Miletića pred vrtićem punim dece, dizanje vozila u vazduh, ubistvo navijača u Starčevu, prebijanje mladića na Kotežu zbog dresa suparničkog kluba, premlaćivanje mladića od strane desetak drugih huligana ispred kafića u Žarka Fogoraša, pokušaj ubistva ispred restorana na starom beogradskom putu samo neki koji unose nemir građanima

  – Mi građani Pančeva tražimo od policije, tužilaštva i sudova, koji su pod pod kontrolom Srpske napredne stranke da uspostave red i mir u gradu i vrate spokoj građanima koji su imali pre dolaska ove stranke na vlast, kažu iz „Zajedno za Pančevo“.

   

   

  Nakon jučerašnje pucnjave u kafiću Pacifiko jasno je da Pančevo više nije bezbedan grad

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika

  GRUPA PANČEVO: Besplatni udžbenici jedan od prioriteta

  Udruženje građana „GRUPA“ ističe da je jedan od prioriteta ove organizacije uvođenje besplatnih udžbenika za sve đake u Pančevu. To se odnosi i na sva naseljena mesta, od Banatskog Brestovca do Glogonja.

  Tribina „Podrži i potpiši ProGlas” u Pančevu

  ProGlas se širi Srbijom! Nakon Zrenjanina, pokretači i potpisnici inicijative će predstaviti ciljeve ProGlasa na tribini u Pančevu, koja će biti održana u sredu, 15. novembra, sa početkom u 19 časova, u klubu „Kupe” (Ulica braće Jovanović 5).

  PANČEVO: Određena 74 biračka mesta na kojima će se glasati

  Izborna komisija grada Pančeva je na sednici održanoj 7. novembra, donela odluku o određivanju biračkih mesta na teritoriji grada Pančeva za glasanje na izborima za narodne poslanike Narodne skupštine, koji su raspisani za 17. decembar, 2023. godine.