• Grad Pančevo i Pantransport dogovorili: Cena karte za Beograd od ponedeljka 250 dinara

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Cena karte za Beograd od ponedeljka 25. jula biće 250 dinara u jednom smeru, odnosno povratna 400 dinara, dogovorili su Grad Pančevo i Pantransport. Voja Savičić, direktor ovog saobraćajnog preduzeća kaže da su se na ovaj korak odlučili jer su svesni da svako povećanje cena usluga utiče na budžet građana, objavila je RTV Pančevo.

  Od 20. jula u primeni je novi cenovnik pojedničanih povratnih karata u međumesnom saobraćaju, kaže Voja Savičić, direktor Pantransporta, pa su pojedine cene povećane. Na predlog Grada Pančeva odlučili su da cena karte za Beograd od 25. jula ponovo bude 250 dinara.

  „Na predlog našeg javnog partnera Grada Pančeva, održali smo konstruktivni sastanak gde smo razmnatrali efekat povećanja cene karata i doneli zajedničku odluku da privremeno stavimo van snage primenu cenovnika od 20. jula kada je u pitanju međumesna linija Pančevo – Beograd. To znači da će od ponedeljka 25. jula kada je u pitanju međumesna linija Pančevo – Beograd  cene karata biti stare, 250 u jednom smeru, odnonso 400 dinara povratna. Napominjem da svi redovni studenti i djaci sa prebivalištem ne teritoriji grada Pančeva mogu ostvariti pravo na kupovinu mesečne karte po povoljnoj ceni koja je trenutno 2424 dinara. Naše korisnike usluga bih podsetio da ukoliko redovno putuju  imaju mogućnost da kupe našu mesečnu kartu koja je daleko povoljnije nego ako kupuju pojedinačne karte. Kupovinom mesečne karte ostvaruju pravo na neograničeni broj vožnji”, navodi Voja Savičić, direktor Pantransporta.

  Savičić naglašava da su i cene karata  za đake i studente veoma povoljne i da se misli i na porodice koje imaju više đaka, odnosno studenata.

  „Kada je u pitanju zona 1 cena mesečne karte za djake i studente je 1650 dinara, kada su u pitanju zona 2 i 3 i međumesna linija Pančevo – Beograd cena mesečne karte 2424 dinara, a ukoliko u porodici ima više studenata ili đaka cena je još povoljnija i iznos 1950 dinara”, kaže Savičić.

  Pantransport nije menjao cene karata u gradskom saobraćaju od 2018. godine, iako se menjala cena derivata, navodi RTV Pančevo.

   

   

   

   

  Cena karte za Beograd od ponedeljka 25. jula biće 250 dinara u jednom smeru, odnosno povratna 400 dinara, dogovorili su Grad Pančevo i Pantransport. Voja Savičić, direktor ovog saobraćajnog preduzeća kaže da su se na ovaj korak odlučili jer su svesni da svako povećanje cena usluga utiče na budžet građana.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Sutra do 17 stepeni

  Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, sutra nas očekuje delimično vedro […]