• Od sutra CRVENI meteoalarm u Pančevu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  013 Info

  Republički hidometeorološki zavod najavljuje za sutra crveni alarm u većem delu Srbije pa i u Pančevu. U našem gradu se od sutra očekuju vrlo visoke temperature koje će biti i do 40 stepeni Celzijusa.

  Šta zapravo znači crveni alarm, objašnjeno je na sajtu meteoalarm.rs:

  Vreme je vrlo opasno. Prognozirane su naročito opasne vremenske pojave, a takvog su inteziteta da mogu prouzrokovati veliku materijalnu štetu i biti veoma opasne po bezbednost ljudi i životinja. Treba se često informisati o detaljima očekivanih meteoroloških uslova i rizika. Slediti naredbe i savete nadležnih državnih službi.

  Na teritoriji Grada Pančeva postoje 22 gradske česme. U održavanju “JKP Vodovoda i kanalizacije” Pančevo, na teritoriji samog grada je 14 česmi, koje su rasprostranjene po svim naseljenim mestima u gradu, i jedna česma u naseljenom mestu Skrobara. Jedna česma na sportskom centru je u održavanju “JKP Mladost” Pančevo, po jedna česma u Narodnoj bašti, Barutani, Zelenoj pijaci, buvljaku i u Nemanjinoj ulici, koje su održavanju JKP “Zelenila” Pančevo. Prema informaciji JKP “Vodovoda i kanalizacije” Pančevo, kvar se povremeno događa na česmi u naseljenom mestu Kotež, i nastoji se otkloniti u najkraćem vremenskom roku. Sve ostale česme su u funkciji i imaju pijaći vodu.

  Pogledajte i prognozu vremena sajta weather.com za Pančevo.

   

  Republički hidometeorološki zavod najavljuje za sutra crveni alarm u većem delu Srbije pa i u Pančevu.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Deo Pančeva bez vode

  Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostala Ulica Janošikova od Janka Čmelika do Dobrovoljačke. […]