• PANČEVO: Izmene u redu vožnje Pantransporta od 15. aprila

  Pantransport će od ponedeljka, 15. aprila, na linijama 6 Centar – Strelište – RNP i 7 Jabuka – Strelište – RNP saobraćati novom izmenjenom trasom kroz naselje Strelište, usled nastavka izvođenja infrastrukturnih radova u ulici Dušana Petrovića Šaneta, a nakon završenih radova u ulicama Ive Andrića i Stevana Sremca.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PANČEVO: Izmene u redu vožnje Pantransporta od 15. aprila
  Foto: 013info

  Vozila iz smera centra grada kretaće se redovnom trasom do kraja ulice Veljka Vlahovića iz koje će skretati levo u ulicu Iva Andrića, zatim desno u Stevana Sremca, pa kroz ulicu Joakima Vujića do ulice 7. jula, odakle će saobraćati redovnom trasom do krajnjeg stajališta na RNP. Ista trasa predviđena je i u suprotnom smeru.

  Usled ovih promena van primene ostaju stajališta u ulici Dušana Petrovića Šaneta za oba smera, kao i u ulici Radivoja Koraća, takođe za oba smera.

  Vraćaju se u primenu stajališta kod OŠ „Mika Antić“ u ulici Veljka Vlahovića u oba smera, te nije planirano uvođenje novih alternativnih stajališta.

  Primena ovakvog režima saobraćanja odvijaće se do konačnog završetka radova u ulici Dušana Petrovića Šaneta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Servisne informacije

  Delovi Pančeva bez vode

  Zbog radova na zameni vodomera u Ulici Stevana Šupljikca, bez vode su od 9.30 sati ostale zgrade 115, 117 i 119. […]

  Deo Pančeva u četvrtak bez vode

  Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak od 9 sati ostati ulica Dušana Petrovića Šaneta od Prešernove do Radivoja Koraća. […]