• ATLETIKA: Pančevac Vladimir Mirkov osvojio zlatnu medalju

  U nedelju, 21. januara, drugog dana Prvenstva Srbije za mlađe juniore u atletici, nastup za Atletski klub Panonija imao je Vladimir Mirkov u disciplini sportskog hodanja na 3000 m.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ATLETIKA: Pančevac Vladimir Mirkov osvojio zlatnu medalju
  Foto: AK Panonija

  Vladimir je i u prethodne dve godine, u svojoj kategoriji, osvajao šampionske titule u ovoj disciplini, a na osnovu postignutih rezultata u 2023. godini bio i nagrađen od strane Grada i Sportskog saveza Pančevo.

  Po startu trke, Vladimir je zauzeo drugu poziciju, iza Sredanovića iz AK Sručin,koga je u stopu pratio do polovine trke da bi onda preuzeo inicijativu i došao na vodeću poziciju. Ubrzo je drugoplasiranog ostavio iza sebe za više od 100 m, sačuvao prednost i uz samo jednu tehničku opomenu u cilj ušao kao prvi i, tako u novoj sezoni za svoj klub, osvojio zlatnu juniorsku medalju.

  „Ova trka je više bila taktička i išli smo na medalju, ali već sledćeg vikenda na Prvenstvu Srbije za starije juniore ići ćemo na rezultat, bez obzira što će Vladimir nastupiti sa starijim takmičarima“, izjavio je Vladimirov trener Saša Stojilović.

  Pored Vladimira na predstojećem takmičenju nastupiće i Valentina Mirkov i Milica Jelić.

  Foto: AK Panonija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport

  Gimnastičarke iz Pančeva zablistale u Tuzli

  Gimnastičarke kluba ritmičke gimnastike „Ruslana“ osvojile su 15 medalja na međunarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici pod nazivom „SALINES CUP-TUZLA 2024“ koji je održan u Tuzli. […]

  Streljaštvo: Pančevci uspešni na Prvenstvu Vojvodine

   Prvenstvo Vojvodine po B programu, za kadete i mlađe juniore iz vazdušne puške i pištolja održano je za vikend  u Vrbasu. Streljačka družina ''Pančevo 1813'' je bila najbrojnija sa 19 […]