• BADMINTON: Pančevac Mihajilo Vig dvostruki juniorski prvak Srbije

  U subotu i nedelju, 20. i 21. aprila 2024. godine, u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji, održano je prvenstvo Srbije za juniore, a Badminton klub Dinamo bio je među najuspešnijima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  BADMINTON: Pančevac Mihajilo Vig dvostruki juniorski prvak Srbije
  Foto: BK Dinamo

  Mihajilo Vig osvojio je titulu juniorskog prvaka Srbije u kategorijama muškog singla i muškog dubla, u paru sa Vanjom Bokanom. Dinamovci su osvojili i dve bronzane medalje, i to Vanja Bokan i Marija Samardžija u kategoriji mešovitih parova i Katarina Vig i Selena Stojanović u kategoriji ženskih parova.

  Foto: BK Dinamo

  Izuzetno sam zadovoljan ostvarenim reziltatom na juniorskom prvenstvu države. Želeo bih da čestitam svim našim članovima koji su hrabro odigrali ovaj turnir. Posebno bih želeo da Mihajilu i Vanji čestitam zaslužene titule prvaka države, kao i Mariji Samardžiji, koja je uprkos povredi skočnog zgloba hrabro odigrala do kraja i zaslužila bronzanu medalju. Iako smo imali par pehova, odnosno povreda i bolesti, uspeli smo i ove godine da klubu i gradu Pančevu donesemo titule prvaka države. Ovo je samo uvod u prvenstvo države za seniore, koje nas očekuje u maju i nadam se da ćemo sa mladim timom u najjačoj konkurenciji ponoviti uspeh od prošle godine i zaslužiti medalju i na najjačem domaćem takmičenju u godini„, izjavio je Goran Jelesijević, predsednik i trener Badminton kluba Dinamo.

  Foto: BK Dinamo
  Foto: BK Dinamo

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport