• Brojne medalje za Pančevačke Lavice i Lavice Bavaništa na mažoret takmičenju

  U subotu, 11. maja, u Pančevu je održano mažoret takmičenje Grand Prix of majorette sport Serbia na kom su mažoretkinje iz klubova Pančevačke Lavice i Lavice Bavaništa osvojile mnogobrojne medalje u različitim kategorijama.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Brojne medalje za Pančevačke Lavice i Lavice Bavaništa na mažoret takmičenju
  Foto: Lavice

  Seniorka Katja Bogdanović u svakoj kategoriji u kojoj se predstavila osvojila je medalju. Među njima je zlato za koreografiju sa pom-ponom Burleska i akrobatik sa štapom za koreografiju Ramonda. Srebro je osvojila za koreografiju Rio sa štapom i mace štap sa koreografijom Ruska igra. Za duo koji je odigrala sa sestrom Asjom Bogdanović sa štapom takođe je osvojeno zlato. Asja Bogdanović je igrala solo sa štapom u koreografiji Queen, ali zbog povrede nije bila konkurentna za medalju, što je nije sprečilo da sa sestrom osvoji zlato. 

  Foto: Lavice

  Koreografija kadeta sa štapom Pink Panter osvojila je zlato. Ekipa kadeta Bavaništa i Pančeva – Diamond lionnesess osvojila je srebro u kategoriji klasik pom-pon velika formacija. Sestre Gabčik, Jovana u kategoriji juniora solo štap osvojila je srebro, a i njena sestra Anđela u kategoriji kadeta solo štap i pom-pon, takođe srebro. I najmlađa učesnica Milica Ćirković u kategoriji dece osvojila je drugo mesto.

  Prema rečima trenera Irine Bogdanović, Pančevačke Lavice se mogu pohvaliti jako dobrim rezultatima sa takmičenja.

  – Bitno je postojanje konkurencije kako bi se rad ocenio kako treba, a ovde je bila dobra konkurencija. Bavaništanke su još mlad klub, ali pokazuje već odlične rezultate. Ova generacija ima mnogo potencijala i nadamo se da ćemo uspeti da iznedrimo buduće seniore koji će pratiti ritam Katje i Asje, kaže Irina.

  Foto: Lavice

  Pored Lavica, na takmičenju su učestvovali su i drugi timovi iz Pančeva, Srbije, Mađarske i Hrvatske. 

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Sport