• Dizači tegova pančevačkog Dinama uspešni na takmičenjima u Beogradu

    Dva takmičenja u olimpijskom dizanju tegova, Trofej Beograda i Memorijalni turnir Srđan Jovanović, održana su u nedelju, 7. jula, u Atletskoj dvorani u organizaciji beogradskog saveza. Pored domaćih takmičara učešće na ovom turniru zabeležili su gosti iz Bugarske i Slovenije, tako da je takmičenje imalo međunarodni karakter. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dizači tegova pančevačkog Dinama uspešni na takmičenjima u Beogradu
    Foto: KDT Dinamo

    Za klub dizača tegova Dinamo nastupali su Bojana Đerfi, Hristina Ćirković, Ognjen Jelić, Mihajlo Obrenović, Miloš Obrenović i Uroš Dašić. Takmičare je predvodio predsednik kluba Filip Vlajić 

    Zadovoljan sam nastupom svojih takmicara. Bojana Đerfi, Ognjen Jelić i Mihajlo Obrenović su upisali svoj prvi nastup na takmičenju u ovom sportu. U ukupnom klubskom plasmanu na Trofeju Beograda zauzeli smo visoko treće mesto, dok se dvojac Dašić – Ćirković u ekipnom takmičenju na Memorijalnom turniru „Srđan Jovanović“ takođe plasirao na trećem mestu. Uroš Dašić od svih takmičara u apsolutnoj kategoriji  je zauzeo treće mesto- kaže predsednik kluba Filip Vlajić. 
    Takmičarima Dinama sledi kratka letnja pauza nakon čega počinju intenzivne pripreme za seniorsko prvenstvo Srbije u jesenjem delu sezone. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Sport